«Όταν ο ΠΑΟΚ παίζει στο ΟΑΚΑ...»: Η ερώτηση στον Εκατομμυριούχο που είχε προκαλέσει γέλια

«Όταν ο ΠΑΟΚ παίζει στο ΟΑΚΑ...»: Η ερώτηση στον Εκατομμυριούχο που είχε προκαλέσει γέλια
Ούτε ο Σπύρος Παπαδόπουλος μπόρεσε να κρατηθεί, διαβάζοντας τη συγκεκριμένη ερώτηση στον παίκτη, που είχε απέναντί του.

Το «Ποιος Θέλει να Γίνει Εκατομμυριούχος» είναι αδιαμφισβήτητα ένα από τα καλύτερα τηλεπαιχνίδια, που έχουν περάσει από τους τηλεοπτικούς μας δέκτες. Είχε κάνει πρεμιέρα στο MEGA το μακρινό 1999, με παρουσιαστή τον Σπύρο Παπαδόπουλο κι αν και άλλαξε ακόμη τρία κανάλια (ΝΕΤ, ET1, Αlpha) συνέχισε να προβάλλεται μέχρι και το 2006.

Φέτος η συζήτηση για το παιχνίδι έχει έρθει ξανά στο προσκήνιο, μιας και αναμένεται να επιστρέψει μέσα από το κανάλι του ΑΝΤ1. Κάπως έτσι, λοιπόν, βάζοντας να ξαναδούμε μερικά από τα πρώτα επεισόδια, προκειμένου να θυμηθούμε τις καλές εποχές του, πέσαμε πάνω σε ένα «διαμαντάκι».

Μιλάμε, φυσικά, για μια ερώτηση αθλητικού περιεχομένου, την οποία έκανε ο Σπύρος Παπαδόπουλος στον παίκτη, που πήρε θέση απέναντί του. Η ερώτηση ήταν η πρώτη στη λίστα με έπαθλο τις 50.000 δραχμές. Επομένως και η πιο εύκολη.

«Όταν ο ΠΑΟΚ παίζει στο Ολυμπιακό Στάδιο, παίζει...», ακούμε τον παρουσιαστή να διαβάζει. Οι πιθανές απαντήσεις ήταν Α) με τη φωτιά Β) Εκτός έδρας Γ) Εντός έδρας Δ) Εντός ολίγου.

Δείτε το απόσπασμα στο 03:37 του βίντεο:

Ο παίκτης χωρίς να το σκεφτεί σχεδόν καθόλου απάντησε σωστά το Β, με τον Σπύρο Παπαδόπουλο να σχολιάζει, γελώντας πως «παίζει και με τη φωτιά θα έλεγα εγώ, ειδικά όταν παίζει με την ομάδα που ξέρετε».

Όπως πολλοί γνωρίζουν, άλλωστε, ο γνωστός ηθοποιός και παρουσιαστής είναι φίλαθλος του Ολυμπιακού, με τους Πειραιώτες εκείνη την περίοδο να δίνουν τους εντός έδρας αγώνες τους στο Ολυμπιακό Στάδιο, πριν μετακομίσει στο γήπεδο της Ριζούπολης και στη συνέχεια στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης».

Βέβαια, το πικάρισμα του Παπαδόπουλου στους φιλάθλους του ΠΑΟΚ ίσως να μην είχε ακουστεί τόσο καλά τότε στην τηλεόραση.