Έξαλλος ο Στέφανος Κωνσταντινίδης με τον Πάνο Βλάχο: «Είναι πολύ κακότροπος» (vid)

Newsroom
Έξαλλος ο Στέφανος Κωνσταντινίδης με τον Πάνο Βλάχο: «Είναι πολύ κακότροπος» (vid)
Έξαλλος ο Στέφανος Κωνσταντινίδης με τον Πάνο Βλάχο και συγκεκριμένα για κάποιες δηλώσεις που είχε κάνει μέσα στην εβδομάδα.

Τις δηλώσεις που έκανε ο ηθοποιός Πάνος Βλάχος μέσα στην εβδομάδα, σχολίασε στην εκπομπή του Mega «Τι λες τώρα» ο δημοσιογράφος Στέφανος Κωνσταντινίδης.

«Σηκώνω τα χέρια ψηλά. Δεν έχω κανένα πρόβλημα να λάβω μαθήματα δημοσιογραφίας από τον Πάνο Βλάχο. Λέει ο κύριος Βλάχος γιατί ρωτάμε για πρόσωπα. Κύριε Βλάχο, εμείς ως δημοσιογράφοι η πρώτη μας δουλειά και η μοναδική είναι να ρωτάμε. Γιατί ρωτάμε για πρόσωπα; Πάρα πολύ απλά. Γιατί ο Σερβετάλης αποχώρησε από μια παράσταση και η ερώτηση ήταν "ποια είναι η γνώμη σου για την αποχώρηση του Σερβατάλη"», είπε αρχικά ο Στέφανος Κωνσταντινίδης.

Ο Στέφανος Κωνσταντινίδης είπε στη συνέχεια: «Προφανώς ο κύριος Βλάχος ήθελε να ρωτήσουμε γενικά για το πώς ζευγαρώνουν τα θηλαστικά. Ενδιαφέρουσα κουβέντα θα ήταν, γιατί; Έχει πολύ κακό τρόπο να κάνει δηλώσεις, είναι πολύ κακότροπος. Όταν λέει "αυτοί που φέρουν το μαρκούτσι" εμένα με προσβάλλει πάρα πολύ. Πνίγηκα από την τέχνη κύριε Βλάχο».

«Μίλησε για μέγγενη φανατισμού και ότι εμείς οι δημοσιογράφοι ωθούμε τον κόσμο σε διχασμό. Κύριε Βλάχο, ο κόσμος εκεί έξω, εκεί που ζείτε κι εσείς, είναι διχασμένος. Κι εμείς μεταφέρουμε αυτά που ζει ο κόσμος στην τηλεόραση, που αυτό οφείλουμε να κάνουμε. Εγώ δεν είμαι ο Κουτσογιαννόπουλος για να κάνω κριτική στο αν είναι καλός ηθοποιός ο Βλάχος. Και αν το κάνω θα είμαι λάθος», πρόσθεσε επίσης ο Στέφανος Κωνσταντινίδης.

Να σημειώσουμε πως μετά τις δηλώσεις που προκάλεσαν αντιδράσεις, ο Πάνος Βλάχος είχε ζητήσει συγγνώμη.

Τι είχε δηλώσει ο Πάνος Βλάχος

Ο Πάνος Βλάχος είχε δεχθεί ερώτηση σχετικά με τον σάλο που δημιουργήθηκε για την απόφαση του Άρη Σερβετάλη να αποχωρίσει από την παράσταση «Ρινόκερος».

Τότε είχε απαντήσει: «Δεν αγχώνομαι με την κατάσταση γύρω μας, δεν φοβάμαι και δεν πρέπει κανείς να φοβάται. Θέλω να μείνω μακριά από τον διχασμό, τον φόβο και το μ@δομ@υνι που γίνεται… Θέλω να βρίσκω τι μπορεί να με κάνει να επικοινωνήσω με τους ανθρώπους και όχι να απομακρυνθώ. Η ατάκα του Γιάννη Κακλέα, ουδείς αναντικατάστατος, είναι πολύ σημαντική για να την αμφισβητήσει ο Πανούλης Βλάχος. Κανείς δεν είναι αναντικατάστατος, ναι. Πιστεύω ότι επιτελείται ένα έγκλημα από τους έχοντες το μαρκούτσι και τις εκπομπές αυτό το διάστημα. Προσπαθείτε να ρίξετε και άλλο φόβο και υπάρχει μια μέγγενη φανατισμού και μάχης στην οποία ρίχνετε λάδι στη φωτιά και γουστάρετε πάρα πολύ. Εμένα δεν μου αρέσει καθόλου αυτό. Έχω πολύ συγκεκριμένη άποψη για τις ιδέες, τον Θεό, την ελευθερία και την επιστήμη και την εκφράζω δυνατά. Να μπω σε αυτή την χυδαία διαδικασία που βάζετε τους ανθρώπους της Τέχνης να παίξουν ριάλιτι, ενώ δεν πληρώνονται από ριάλιτι, δεν θα μπω», είπε ο ηθοποιός.

Η συγγνώμη

Μετά τις έντονες αντιδράσεις που προκάλεσαν οι δηλώσεις του για τους δημοσιογράφους, που κατά την γνώμη του «θέλουν να ρίχνουν λάδι στη φωτιά» ανέφερε:

«Αν παρερμηνεύτηκε κάτι που είπα, ζητώ συγγνώμη. Δεν ήθελα να θίξω κανένα δημοσιογράφο, ούτε κανέναν άνθρωπο που κάνει τη δουλειά του με γνησιότητα και ηθική. Αυτό που είπα είναι ότι διχάζει πάρα πολύ η ερώτηση για ένα πρόσωπο συγκεκριμένα και όχι η ερώτηση γενικά για τις ιδέες», είπε χαρακτηριστικά.