Γούναρης: «Ο Ρέμος είναι από τους μεγαλύτερους τραγουδιστές, θέλει τους μουσικούς στην τσίτα και τον μαέστρο στο ένα πόδι» (vid)

Newsroom
Γούναρης: «Ο Ρέμος είναι από τους μεγαλύτερους τραγουδιστές, θέλει τους μουσικούς στην τσίτα και τον μαέστρο στο ένα πόδι» (vid)
Ο Αντώνης Γούναρης μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στον Αντώνη Ρέμο τονίζοντας πως είναι από τους μεγαλύτερους τραγουδιστές που έχουμε.

Ο μουσικοσυνθέτης Αντώνης Γούναρης μίλησε στην εκπομπή του Mega «Πάμε Δανάη» και διηγήθηκε ιστορίες από τραγούδια που έγιναν τεράστιες επιτυχίες, ενώ αποκαλύπτει άγνωστες πτυχές των τραγουδιστών.

Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στον Αντώνη Ρέμο, στην Δέσποινα Βανδή, στην Μαρινέλλα αλλά και στον Νότη Σφακιανάκη.

Για την Δέσποινα Βανδή

«Η Δέσποινα Βανδή εμφανίστηκε ξαφνικά στο στούντιο και έκανε επανεκτέλεση ένα τραγούδι. Έπρεπε να έχει καλή φωνή για να το κάνει γιατί η πρώτη εκτέλεση ήταν από μια καταξιωμένη τραγουδίστρια. Όταν το είπε το τραγούδι η δέσποινα Βανδή, έμεινα άφωνος», ανέφερε για τη Δέσποινα Βανδή.

Η Μαρινέλλα και το ξύρισμα

«Η Μαρινέλλα ερχόταν και μου έλεγε "Αντώνη ξυρίστηκες;" και έπαιρνε βάμβακι και το περνούσε από το πρόσωπο μου. Έλεγε "μα κολλάει το βάμβακι". Έλεγα στην Μαρινέλλα "δεν γίνεται να ξυρίζομαι κάθε μέρα", μετά κοίταγε τα παπούτσια μου και έλεγε "α, είναι γυαλισμένα τα παπούτσια, εντάξει"», είπε για την μεγάλη ερμηνεύτρια.

Για το «καλύτερο παιδί» του Πλούταρχου

«Μου είχαν δώσει στο στούντιο μια κασέτα που ήταν γυρισμένη στη β πλευρά και μου ζήτησαν να γράψω ένα συγκεκριμένο τραγούδι. Όταν άκουσα το τραγούδι είπα «αποκλείεται αυτό να γίνει δίσκος, δεν ήταν καλό τραγούδι. Όταν τέλειωσε η β πλευρά της κασέτας και τη γύρισα στην α πλευρά, άκουσα "Το καλύτερο παιδί" και είπα «αυτό είναι». Το έγραψα, πήγα στο στούντιο την άλλη μέρα, μοιράζω τις παρτιτούρες, παίζουμε και βλέπω να γελάνε μέσα από το κοντρόλ. Μου είπαν "έγραψες λάθος τραγούδι, ήταν το άλλο". Τους απάντησα "αποκλείεται, το άλλο δεν ήταν καλό"», αποκάλυψε για τη συνεργασία του με το Γιάννη Πλούταρχο.

Και συνέχισε «είπα στον Γιάννη Πλούταρχο ότι δεν θα ακούσει κάνεις το κουπλέ, γιατί το ρεφρέν παίζει ρολό. Του είπα επίσης "πες το τραγούδι και αυτό το κομμάτι θα σου χαρακτηρίσει την καριέρα σου". Ευτυχώς που επέμεινα να πει αυτό το τραγούδι».

«Ο Ρέμος είναι από τους μεγαλύτερους τραγουδιστές»

«Ο Αντώνης Ρέμος είναι ένας από τους μεγαλύτερους τραγουδιστές που έχουμε. Είναι λίγο παράξενος στη συνεργασία, θέλει να έχει τους μουσικούς στην τσίτα και τον μαέστρο στο ένα πόδι, αλλά δικαιολογείται γιατί θέλει να είναι όλα τέλεια», δήλωσε για την τελειομανία του Αντώνη Ρέμου.

«Ο Πανταζής δεν έχει αλλάξει»

Ο ίδιος αποκάλυψε «έπαιξα στο πρώτο τραγούδι του Λεύτερη Πανταζή. Μου έλεγε "Αντώνη, να κάνουμε μια επιτυχιούλα, να γίνω και εγώ έτσι λίγο γνωστός". Έγινε ο Λεύτερης Πανταζής. Όπως τον γνώρισα τότε, δεν έχει αλλάξει καθόλου, μόνο τα γυαλιά του έχουν αλλάξει», σημείωσε για το Λευτέρη Πανταζή.

«Ο Νότης τραγουδάει όπως μιλάει»

«Η σχέση μου με τον Νότη Σφακιανάκη ήταν πάντοτε φιλική, τον ξέρω από την αρχή που ξεκίνησε. Κάναμε μαζί έναν δίσκο το «5ο βήμα» που νομίζω πως ίσως να μην έχει βγάλει άλλος δίσκος δέκα σουξέ. Ο Νότης τραγουδάει όπως μιλάει. Δεν του αρέσουν οι τραγουδιστές που έχουν άλλη φωνή όταν τραγουδάνε και άλλη όταν μιλάνε», κατέληξε για τον τραγουδιστή.