Έξαλλοι υπάλληλοι εταιρείας στις ΗΠΑ: Στελέχη τους ζήτησαν 20$ έκαστος για τα δώρα του αφεντικού 

Newsroom
Έξαλλοι υπάλληλοι εταιρείας στις ΗΠΑ: Στελέχη τους ζήτησαν 20$ έκαστος για τα δώρα του αφεντικού 
Οι εργαζόμενοι διαμαρτυρήθηκαν από την απαίτηση των μεγαλοστελεχών.

Μετά από μια σκληρή χρονιά, οι υπάλληλοι μιας εταιρείας στις ΗΠΑ θα περίμεναν να ανταμειφθούν με ένα χριστουγεννιάτικο πάρτι στο γραφείο ή ακόμα με κάποιο μπόνους γιορτών.

Αντ΄ αυτού έμειναν έκπληκτοι όταν τα στελέχη της εταιρείας τους ζήτησαν να δώσουν έκαστος 20 δολάρια για να πάρουν χριστουγεννιάτικο δώρο στο αφεντικό τους.

Κάτι τέτοιο εξαγρίωσε τους υπαλλήλους και κάποιοι έκαναν καταγγελία στο Reddit γράφοντας: «Αυτά τα χρήματα πρέπει πάνε στα παιδιά μου και όχι στα μεγάλα αφεντικά που βγάζουν 5 φορές περισσότερα χρήματα από όσα βγάζουμε εμείς κάθε μήνα».

Γραφείο

Απαντώντας στην κριτική ότι έκαναν μεγάλο ντόρο για το τίποτα έγραψαν: «Στην αρχή ένιωσα άσχημα που δεν συνέβαλα, αλλά όσο περισσότερο στο σκέφτομαι, τόσο περισσότερο νευριάζω που μας ζήτησαν να συμμετάσχουμε σε αυτό. Δεν μισώ να δουλεύω εδώ, αλλά μισώ τη συμπεριφορά προς τους υπαλλήλους και τις οικογένειές του κατά συνέπεια, περίοδο Χριστουγέννων».

Οι περισσότεροι χρήστες του Reddit τάχθηκαν με το μέρος των υπαλλήλων. «Απλώς πες τους ότι δεν έχει να δώσεις 20 δολάρια διότι δεν σε πληρώνουν αρκετά καλά», σχολίασε κάποιος. «Πείτε στα στελέχη ότι θα δώσετε ευχαρίστως 20 δολάρια, όταν σας κάνουν 20% αύξηση», έγραψε κάποιος άλλος.

Άλλος ήταν πιο ευρηματικός γράφοντας τους να δώσουν 20 δολάρια από τα χρήματα της Monopoly. Υπήρξαν και αυτοί που βρήκαν την ευκαιρία με αφορμή αυτή την καταγγελία, να γράψουν τις δικές τους εμπειρίες με εργοδότες.