Η Σερένα Γουίλιαμς μπορεί να έχει ακόμη και... 19 αδέρφια - Αποκαλύψεις για τον άπιστο πατέρα της - iefimerida.gr

Η Σερένα Γουίλιαμς μπορεί να έχει ακόμη και... 19 αδέρφια - Αποκαλύψεις για τον άπιστο πατέρα της

Η Σερένα Γουίλιαμς με τον πατέρα της, Ρίτσαρντ
Η Σερένα Γουίλιαμς με τον πατέρα της, Ρίτσαρντ/Φωτογραφία: AP/Sang Tan
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο πατέρας της Σερένα Γουίλιαμς, Ρίτσαρντ, μπορεί να είχε ακόμη και 20 παιδιά, αποκάλυψε η μεγαλύτερη κόρη του, η οποία τον χαρακτήρισε «κατά συρροή άπιστο».

Τη ζωή του Ρίτσαρντ Γουίλιαμς, του πατέρα της διάσημης τενίστριας παρουσιάζει μία νέα ταινία με τίτλο «King Richard», με τον ομώνυμο ρόλο να υποδύεται ο Γουίλ Σμιθ. Η ταινία βασίζεται στην αληθινή ιστορία της ζωής του και έλαβε την έγκριση των δύο διάσημων παιδιών του, Σερένα και Βένους, προκειμένου να βγει στις κινηματογραφικές αίθουσες.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Μπορεί να είχε ακόμη και 18 παιδιά - Δεν ήταν πατέρας, αλλά δωρητής σπέρματος»

Με αφορμή την κυκλοφορία της ταινίας, η κόρη του Σαμπρίνα, από τον γάμο του με την Μπέτι Τζόνσον, μιλώντας στην The Sun, αποκάλυψε πως ο πατέρας τους, μπορεί να είχε ακόμη και άλλα 19 παιδιά.

Ο Γουίλ Σμιθ με την Σερένα και τη Βένους Γουίλιαμς, μαζί με τις ηθοποιούς που τις υποδύονται στην ταινία «King Richard»
Ο Γουίλ Σμιθ με την Σερένα και τη Βένους Γουίλιαμς, μαζί με τις ηθοποιούς που τις υποδύονται στην ταινία «King Richard»

Συγκεκριμένα, όπως είπε η Σαμπρίνα, ο πατέρας τους, Ρίτσαρντ, ήταν κατά συρροή άπιστος και μπορεί να είχε έως και 20 παιδιά ενώ τον χαρακτηρίζει «δωρητή σπέρματος».

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Ξέρω ότι υπάρχουν περισσότερα αδέρφια, μου είπαν μεταξύ 15 και 19, παντού, από το Λος Άντζελες μέχρι τη Λουιζιάνα» είπε στην The Sun η ετεροθαλής αδερφή της Σερένα Γουίλιαμς. «Η μαμά μου πάντα διαφωνούσε με τον πατέρα μου για τις σχέσεις του, ήταν ένας κατά συρροή άπιστος σύζυγος. Θυμάμαι ότι ήταν πάντα το κύριο θέμα συζήτησής τους».

Σερένα Γουίλιαμς και Ρίτσαρντ Γουίλιαμς
Σερένα Γουίλιαμς και Ρίτσαρντ Γουίλιαμς

Και συνεχίζει λέγοντας: «Είναι ένας εγωιστής, ζει μόνο για τον εαυτό του, χρησιμοποιεί τα παιδιά του για να πάρει αυτό που θέλει. Δεν είναι πατέρας, είναι απλώς δωρητής σπέρματος. Είχε πέντε παιδιά και τα άφησε στη μητέρα μου για να τα μεγαλώσει μέσα στη φτώχεια και ποτέ δε βοήθησε».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Σερένα Γουίλιαμς Πατέρας
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ