Θλίψη στον καλλιτεχνικό χώρο: «Έφυγε» από την ζωή ο ηθοποιός Γιώργος Χριστοδουλίδης

Newsroom
Θλίψη στον καλλιτεχνικό χώρο: «Έφυγε» από την ζωή ο ηθοποιός Γιώργος Χριστοδουλίδης
Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 53 ετών ο Κύπριος ηθοποιός και μουσικός Γιώργος Χριστοδουλίδης, έπειτα από μάχη που έδινε με τη νόσο του Χόκινγκ (ALS).

«Έφυγε» από την ζωή ο ηθοποιός και μουσικός, Γιώργος Χριστοδουλίδης, νικημένος από την ασθένεια ALS. Τη δυσάρεστη είδηση γνωστοποίησε η Ένωση Κύπριων Ηθοποιών.

«Με βαθιά θλίψη αποχαιρετούμε σήμερα τον αγαπημένο ηθοποιό και μουσικό Γιώργο Χριστοδουλίδη.

Ο Γιώργος γεννήθηκε στη Παφο το 1969. Φοίτησε στη Σχολή Εθνικού θεάτρου. Συμμετείχε σε πολλές σειρές όπως "δέκα μικροί Μήτσοι", "Πάτερ ημών"," Στον αστερισμό της γραβάτας", "ροζ συννεφάκι". Ανέβασε, συνέθεσε και συμμετείχε σε ιδιαίτερα ξεχωριστές μουσικές και θεατρικές παραστάσεις όπως "Καμπαρέ", "Ιγκογκνιτο" , "Γεσθημανή" κ.α.

Ένας ιδιαίτερος και αγαπητός άνθρωπος που άφησε το στίγμα του στο πολιτιστικό γίγνεσθαι της Κύπρου αλλά και της Ελλάδος.
Καλό του ταξίδι
», αναφέρουν στην ανάρτηση.

O Γιώργος Χριστοδουλίδης γεννήθηκε στη Πάφο το 1968 και φοίτησε στη Δραματική Σχολή του Εθνικού Θεάτρου, όπου μεταξύ άλλων είχε συμφοιτητές τον Αλκίνοο Ιωαννίδη, τον Τόνι Δημητρίου και τη Στέλα Φυρογένη.

Είχε πάρει μέρος σε πολλές γνωστές σειρές, όπως «Δέκα μικροί Μήτσοι» και «Πάτερ Ημών», ενώ παράλληλα παρουσίασε στην Κύπρος μια σειρά από παραστάσεις πολιτικού καμπαρέ εποχής στο Bastione, το Αντωνάκης Μπαρ και το Εναλλάξ.