Anser: Το νέο του videoclip «Άνθρωπος Ίδιος» που γυρίστηκε στην Ισλανδία (vid)

Anser: Το νέο του videoclip «Άνθρωπος Ίδιος» που γυρίστηκε στην Ισλανδία (vid)
O δημοφιλής hip hop καλλιτέχνης Anser επιστρέφει πιο ώριμος από ποτέ, με το νέο του τραγούδι «Άνθρωπος Ίδιος».

Ο χώρος και ο χρόνος, η επιτυχία και η αναγνωρισιμότητα δεν αλλάζουν τον άνθρωπο, ο οποίος μένει ίδιος, πιστός στις αξίες και τα ιδανικά του. Αυτό είναι το κεντρικό μήνυμα του Anser, ο οποίος ταξίδεψε από την οδό Χαμαρέτου της Σπάρτης μέχρι το Ρέικιαβικ, χρησιμοποιώντας το ως ορμητήριο για να κάνει το γύρο της Ισλανδίας για τις ανάγκες των γυρισμάτων του καινούριου του video. Φτάνοντας στην άκρη του κόσμου, τραγουδώντας για τους ανθρώπους που θα κάνουν το ίδιο για εμάς αν χρειαστεί.

Έπειτα από τις πρώτες 24 ώρες της κυκλοφορίας του στο YouTube, αριθμεί ήδη περισσότερες από 125.000 προβολές και βρίσκεται στις υψηλές θέσεις των τάσεων της πλατφόρμας.

Ο Anser συνηθίζει να παρουσιάζει τα πιο όμορφα φυσικά τοπία στα video των τραγουδιών του. Αυτή την φορά, υπερβαίνοντας κάθε προσδοκία, ταξίδεψε μέχρι την μακρινή Ισλανδία, για να ραπάρει με την ζεστή χροιά που τον χαρακτηρίζει μπροστά στο μαγευτικό, αλλά κρύο και χειμωνιάτικο φόντο της πρωτεύουσας Ρέκιαβικ. Βουνά, καταρράκτες και χιόνια αποτελούν το σκηνικό που ο επιδέξιος ράπερ επέλεξε για να μας παρουσιάσει το πρώτο single από τον επερχόμενο δίσκο του.

Στους συντελεστές του κομματιού, συναντάμε τους πιστούς συνεργάτες του Anser. Ο πολυμήχανος παραγωγός Eversor έχει επιμεληθεί την μουσική παραγωγή, ηχογράφηση, μίξη και mastering του δίσκου, ενώ ο Απόστολος Ζυγούρης σκηνοθέτησε και γύρισε το video clip.

1

3