Οι διάσημοι που έχουν πέσει θύματα bullying: Ο ξυλοδαρμός του Έμινεμ και ο κάδος σκουπιδιών στην Lady Gaga (vid)

Newsroom
Οι διάσημοι που έχουν πέσει θύματα bullying: Ο ξυλοδαρμός του Έμινεμ και ο κάδος σκουπιδιών στην Lady Gaga (vid)
Ντέμι Λοβάτο, Ριάνα, Έμινεμ, Lady Gaga, Τομ Κρουζ μιλούν για το σκληρό πρόσωπο του bullying που βίωσαν.

Λεφτά, δόξα, αλλά και ένα δύσκολο παρελθόν, για το οποίο δεν φοβούνται να μιλήσουν πλέον, ούτε το κρύβουν, θέλοντας να καθοδηγήσουν νέα παιδιά που δέχονται bullying. Να τους δείξουν τον δρόμο για να βγουν από αυτόν τον «σκόπελο», πριν γίνει «κόλαση». Διάσημοι ηθοποιοί, τραγουδιστές, αστέρες, τολμούν και μιλούν για το bullying που έχουν βιώσει.

Η τραγουδίστρια Ντέμι Λοβάτο είπε: «Μετά το γυμνάσιο ήρθε το διαδικτυακό μπούλινγκ. Η μεγαλύτερη αδερφή ενός συμμαθητή μου είχε πει ότι φαινόμουν χοντρή και έπρεπε να κάνω εμετό».

Ο διάσημος ράπερ Έμινεμ υπήρξε θύμα ξυλοδαρμών σε ηλικία 9 ετών και μάλιστα είχε νοσηλευτεί με σπασμένη μύτη: «Με έδερναν στους διαδρόμους, στις τουαλέτες, με κλείδωναν στα αποδυτήρια».

Η διάσημη τραγουδίστρια Ριάνα αντιμετώπιζε μεγάλα προβλήματα από τα άλλα παιδιά για την εμφάνισή της και το χρώμα του δέρματός της: «Οι ενοχλήσεις συνέχισαν μέχρι και την τελευταία μου μέρα στο δημοτικό. Πέρασα κόλαση».

Το σκληρό πρόσωπο του bullying είχε βιώσει και η Lady Gaga. Τη δημοφιλή τραγουδίστρια είχαν πετάξει μέχρι σε κάδο σκουπιδιών: «Στο Γυμνάσιο δεν μπορούσα να ταιριάξω με τα άλλα παιδιά. Ένιωθα φρικιό».

Ο Hollywoodιανός αστέρας Τομ Κρουζ είχε πέσει θύμα bullying για τη δυσλεξία που έχει και μάλιστα έφτασε στο σημείο να αλλάξει 15 σχολεία: «Ένιωθα πως δεν άνηκα πουθενά. Τα αγόρια δεν με ήθελαν παρέα τους και με αντιμετώπιζαν ως ένα προβληματικό παιδί. Με κορόιδευαν και εγώ κλεινόμουν όλο και περισσότερο στον εαυτό μου. Έκανα χρόνια να το ξεπεράσω».