Ένταση Λιάγκα – Σκορδά στον «αέρα» για Βανδή: «Πάλι με αναιρείς! Μην με ακυρώνεις!» (vid)

Newsroom
Ένταση Λιάγκα – Σκορδά στον «αέρα» για Βανδή: «Πάλι με αναιρείς! Μην με ακυρώνεις!» (vid)
Έντονη αντιπαράθεση είχαν ο Γιώργος Λιάγκας και η Φαίη Σκορδά με αφορμή ένα θέμα για την Δέσποινα Βανδή και τον Ντέμη Νικολαΐδη.

Ένταση προκλήθηκε ανάμεσα στον Γιώργο Λιάγκα και την Φαίη Σκορδά στον «αέρα» της εκπομπής «Το Πρωινό».

Αφορμή ήταν ένα ρεπορτάζ για την Δέσποινα Βανδή και τον Ντέμη Νικολαΐδη, οι οποίοι βρέθηκαν την ίδια μέρα στην Θεσσαλονίκη και έμειναν στο ίδιο ξενοδοχείο.

Ο Γιώργος Λιάγκας είχε αναφέρει πως η Δέσποινα Βανδή δεν γνώριζε για την διαμονή του Ντέμη Νικολαΐδη στο ίδιο ξενοδοχείο.

Όμως η Φαίη Σκορδά είχε κάποιες ενστάσεις πάνω σ' αυτό και άρχισε μια έντονη διαφωνία

«Άρα αναιρείς αυτό που είπα χθες; Τι κάνεις; Δεν το γνώριζε. Πάλι με αναιρείς! Και τι σημασία έχει; Μην με αναιρείς, μην με ακυρώνεις. Είμαι στο κουρμπέτι πολλά χρόνια, σε παρακαλώ μην με αναιρείς! Γνωρίζω ότι δεν το ήξερε η Βανδή ναι! Το έμαθε και απέφυγε να τον δει στο πρωινό. Πήραν πρωινό και οι δύο στο ίδιο ξενοδοχείο. Για να το λέω, σημαίνει ότι έχω μιλήσει με ανθρώπους πολύ κοντά τους. Δεν το λέω από το μυαλό μου», είπε ο Γιώργος Λιάγκας και συνέχισε:

«Έπαθε σοκ η Βανδή όταν έμαθε ότι ο Ντέμης ήταν εκεί. Αν ο Ντέμης ενσυνείδητα πήγε επειδή ήξερε ότι θα είναι η Βανδή, δεν το ξέρω. Όταν λέω κάτι, το λέω μετά λόγου γνώσεως. Μπορεί να έκλεισε ο Ντέμης δωμάτιο σε άλλο όνομα».