Εταιρεία ύδρευσης αποκαλύπτει τα πιο παράξενα πράγματα που πετάνε οι άνθρωποι στις τουαλέτες τους

Newsroom
Εταιρεία ύδρευσης αποκαλύπτει τα πιο παράξενα πράγματα που πετάνε οι άνθρωποι στις τουαλέτες τους
Τα πιο παράξενα, αλλά και το πιο ακριβό.

Μια εταιρεία ύδρευσης αποκάλυψε τα πέντε πιο περίεργα πράγματα που οι άνθρωποι ρίχνουν την τουαλέτα τους. Η South West Water μοιράστηκε ένα βίντεο στο TikTok σχετικά με τις παράξενες συνήθειες των κατοίκων που ζουν στο Έξετερ του Ντέβον και οι οποίοι έχουν τάση να ρίχνουν πράγματα στις τουαλέτες τους. Από σεντόνια μέχρι… χαρτονομίσματα!

Τα 5 πιο περίεργα πράγματα που οι άνθρωποι πετούν στην τουαλέτα στο Έξετερ είναι λοιπόν:

  • Ψεύτικα δόντια (μασέλες)
  • Σεντόνια
  • Γυαλιά
  • Εσώρουχα
  • Χρήματα

Το «ξέπλυμα» των μετρητών μάλιστα φαίνεται αναπόφευκτο, αλλά τα... ψεύτικα δόντια; Οκ, μπορεί να πέσουν κατά λάθος, αλλά τα βρίσκουν αρκετά συχνά. Από την άλλη, σε πολλούς πάει το μυαλό, γιατί ορισμένοι θέλουν (και πρέπει) να ξεφορτωθούν τα εσώρουχά τους.

2

Πολλοί χρήστες του ΤικΤοκ βρήκαν τη λίστα ξεκαρδιστική. Υπήρχε όμως ένα πράγμα που τους φάνηκε πολύ περίεργο:«Γιατί να θες να ρίξεις τα σεντόνια στην τουαλέτα; Και πως στο καλό γίνεται αυτό; Πόσες φορές χρειάστηκε να πατήσουν το καζανάκι;».

Κάποιος χρήστης έβαλε ακόμα ένα αντικείμενο στη λίστα, καθώς όπως είπε, «ο αδερφός μου δουλεύει σε εταιρεία ύδρευσης και βρίσκουν τόνους κάλτσες. Η South West Water μάλιστα του απάντησε και έγραψε: «Ναι, έχουμε και πολλές κάλτσες».

2

Αφού ξεκίνησε το «παιχνίδι» με τις ερωτήσεις και τις απαντήσεις, κάποιος ρώτησε την South West Water: «Ποιο είναι το πιο ακριβό πράγμα που έχετε βρει;» και η απάντηση ήταν: «Γυαλιά ηλίου Ray Ban».