Η στιγμή που πρώην παίκτης της Σέφιλντ κερδίζει 1 εκατ.: Είχε κόψει τη μπάλα στα 23 του λόγω τραυματισμών (vid)

Newsroom
Η στιγμή που πρώην παίκτης της Σέφιλντ κερδίζει 1 εκατ.: Είχε κόψει τη μπάλα στα 23 του λόγω τραυματισμών (vid)
Η τύχη αυτή τη φορά χαμογέλασε στον Τέρι Κένεντι και η αντίδρασή του έγινε viral.

Καμιά φορά η τύχη έρχεται να σου χαμογελάσει και να σου δώσει πίσω όσα σου στέρησε η μοίρα. Αυτό φαίνεται να ίσχυσε στην περίπτωση του Τέρι Κένεντι, ο οποίος δεν μπορούσε να πιστέψει ότι είχε κερδίσει στην Εθνική Λοταρία, 1 εκατομμύριο λίρες (περίπου 1.200.000 ευρώ) και η αντίδρασή του έγινε viral, τη στιγμή που ο υπάλληλος του το επιβεβαίωσε.

Με τα ρούχα της δουλειάς και το χαρακτηριστικό πορτοκαλί γιλέκο, ο Κένεντι ίσως είχε βγάλει αυτά τα λεφτά, ίσως και περισσότερα παίζοντας ποδόσφαιρο, καθώς αγωνιζόταν στην Championship της Αγγλίας για τη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ και τη Χάρογκεϊτ Τάουν, ωστόσο πολύ πρόωρα αναγκάστηκε να αποσυρθεί λόγω τραυματισμού (το 2016).

Η τύχη τώρα του χαμογέλασε, με τον 28χρονο να μην μπορεί να πιστέψει πως κέρδισε την Εθνική Λοταρία και τους συναδέλφους του από μέσα να ξεσπούν σε επευφημίες.

Ο Κένεντι, αρχικά κρατάει το κεφάλι του με δυσπιστία και ο υπάλληλος από τη Λοταρία τον ρωτάει: Τέρυ είσαι έτοιμος; Θέλετε να καθίσετε; Μόλις επιβεβαίωσα ότι κέρδισες 1 εκατομμύριο λίρες». Ο Κένεντι πιάνει το κεφάλι του και δεν μπορεί να το πιστέψει: «Θεέ μου», φωνάζει, χαμογελώντας, με τους συναδέλφους του να τον συγγχαίρουν καθώς γνώριζαν για τις απανωτές ατυχίες που είχε με το γόνατό του.