Το ελληνικό videogame Westwood Shadows χρειάζεται τη στήριξή μας (vid)

Παύλος Παπαπαύλου
Το ελληνικό videogame Westwood Shadows χρειάζεται τη στήριξή μας (vid)
Μια ακόμη ελληνική προσπάθεια που έχει κερδίσει ήδη το ενδιαφέρον μας.

Το Westwood Shadows είναι ένα νέο videogame που έχει εμφανιστεί εδώ και λίγο καιρό και έχει κερδίσει τις εντυπώσεις.

Το παιχνίδι δίνει στον παίκτη τον έλεγχο του Peter Bennet, ο οποίος εμπλέκεται σε μια ιστορία εξαφάνισης ενός ζευγαριού. Μετά από μια πρώτη έρευνα, ο πρωταγωνιστής θα μάθει ότι η γυναίκα εργαζόταν σε μια ψυχιατρική κλινική και ίσως η εξαφάνισή τους να κρύβει και πολλά σκοτεινά μυστικά.

Έτσι, βρίσκει μια δίοδο στο ίδρυμα, ανακαλύπτει κάποια έγγραφα που ρίχνουν φως στην υπόθεση και κάποια πράγματα που ίσως και να μην έπρεπε να έρθουν ποτέ στη δημοσιότητα.

Η ελληνική ομάδα RedSoup ζει και εργάζεται στην Κύπρο και έχει βάλει το παιχνίδι στην πλατφόρμα υποστήριξης Kickstarter για να ζητήσει οικονομική ενίσχυση από την κοινότητα. Ένα πρώτο demo του παιχνιδιού είναι ήδη διαθέσιμο στο Steam και μπορείτε να το κατεβάσετε από εδώ.

Πρώτος στόχος της ομάδας είναι να συγκεντρωθεί το ποσό των €13.500 έτσι ώστε να πάρει σάρκα και οστά ο τίτλος, ενώ με περαιτέρω ενίσχυση από τους fans, δεν αποκλείεται να δούμε το project και σε κονσόλες PlayStation και Xbox. Βρείτε τη σελίδα ενίσχυσης του παιχνιδιού στο Kickstarter εδώ.