Τους έπιασε η «kiss cam» αλλά αντί για φιλί της έριξε… χυλόπιτα (vid)

Newsroom
Τους έπιασε η «kiss cam» αλλά αντί για φιλί της έριξε… χυλόπιτα (vid)
Εκείνη τον κοίταζε στα μάτια, τον πλησίασε, ήταν έτοιμη να τον φιλήσει, αλλά αυτός… γύρισε από την άλλη. Λεπτομέρεια; Τους έδειχνε η κάμερα και χιλιάδες θεατές.

Η «kiss cam» είναι διαδεδομένη πλέον σε όλα τα γήπεδα ανά τον κόσμο και πολλά ζευγάρια, κάθε ηλικίας, δεν διστάζουν να δώσουν ένα φιλί μπροστά στα μάτια χιλιάδων θεατών. Όχι όλα όμως…

Στο παιχνίδι του Wake Forest με το Duke, ένας νεαρός ενώ έδειχνε να αποδέχεται την κίνηση της κοπέλας του να τον φιλήσει, τελευταία στιγμή, γύρισε το κεφάλι του, ξενερώνοντάς την! Βέβαια, το θέμα είναι ότι εκείνη τη στιγμή τους «έπιανε» η «kiss cam» αλλά δεν το είχαν καταλάβει, με αποτέλεσμα όλος ο κόσμος να δει την «άρνησή» του.

Δεν ήταν όμως έτσι ακριβώς…

«Απλά «έπαιζα» μαζί της. Όπως όταν πας να φιλήσεις τον άλλον αλλά στην πραγματικότητα δεν το κάνεις, είναι αστείο», είπε το αγόρι: «Απλά έτυχε να μας δείχνει η τηλεόραση. Είμαστε εντάξει όμως, δεν είναι τσαντισμένη».

Τα λόγια του επιβεβαίωσε και η κοπέλα στο TikTok: «Όποτε φιλιόμαστε πειράζουμε ο ένας τον άλλον. Στην πραγματικότητα δεν φιλιόμαστε. Αυτό συνέβη και εκείνη τη στιγμή.

Δεν ξέραμε ότι μας έδειχνε η τηλεόραση εκείνη τη στιγμή. Ένιωσα λίγο ντροπιασμένη όταν το είδα, αλλά τώρα βλέπω πως έχει πλάκα», κατέληξε η κοπέλα, η οποία ανέφερε μάλιστα πως το στιγμιότυπο το είδε και ο πατέρας της.

@sandx.lop #stitch with @oldrowofficial #storytime #wakeforest this is the last time I enjoy a football game🧍🏻‍♀️@hhhhggggllll ♬ original sound - sandx.lop