Ευριδίκη Βαλαβάνη: Δεν τρώει «παντόφλα» ο Βασάλος απλά εγώ κάνω κουμάντο στο σπίτι (vid)

Newsroom
Ευριδίκη Βαλαβάνη: Δεν τρώει «παντόφλα» ο Βασάλος απλά εγώ κάνω κουμάντο στο σπίτι (vid)
Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη μίλησε για την σχέση της με τον Κωνσταντίνο Βασάλο.

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη μίλησε στην κάμερα του MEGA και αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην επιλογή της να απέχει από την τηλεόραση, στον Κωνσταντίνο Βασάλο αλλά και στον πρωταθλητισμό.

«Δεν τρώει παντόφλα ο Κωνσταντίνος. Απλά μπορεί εγώ να κρατάω το σπίτι και να του κάνω παρατηρήσεις για το πού αφήνει τα πράγματά του μέσα στο σπίτι. Δεν του αρέσει η καταπίεση και εκείνος δεν με έχει πιέσει ποτέ. Θέλεις, δεν θέλεις, θα δεις πού είναι, γιατί με τα social media μπορείς να μάθεις πού έχει βγει. Ζηλεύω όπως ζηλεύει κάθε γυναίκα και ο Κωνσταντίνος το κάνει, απλά δεν το δείχνει», ανέφερε.

Για το ενδεχόμενο γάμου, υποστήριξε: «Έξω όταν με ρωτούν γιατί δεν είμαι στην τηλεόραση, μου λένε ότι τα άφησα όλα για να κάνω παιδί. Δεν είναι έτσι, είναι μία άκομψη ερώτηση γενικότερα. Έχω βαρεθεί να ακούω "Πότε θα παντρευτείς;" και "Πότε θα κάνεις κι ένα παιδάκι;". Όλα αυτά είναι πάρα πολύ ωραία, αλλά είναι πάρα πολύ αδιάκριτα. Όταν έρθει η ώρα, θα γίνει».

Στη συνέχεια περιέγραψε ένα περιστατικό που την έφερε σε δύσκολη θέση: «Πρόσφατα είχα πάει να ψωνίσω κάτι, με σταμάτησε ένα κύριος και μου έκανε νόημα για την κοιλιά μου, νομίζοντας πως είμαι έγκυος. Εντάξει, ένιωσα άσχημα, αμήχανα».

Τέλος, τόνισε ότι η ίδια επέλεξε να απέχει αυτή την περίοδο από τον χώρο της τηλεόρασης: «Είμαι σε μία φάση της ζωής μου, όπου όλα κυλούν έτσι όπως θα ήθελα να είμαι. Απέχω από την τηλεόραση και είναι μία απόφαση που έχω πάρει συνειδητά. Αποφάσισα να κάνω ένα break και να αφοσιωθώ στις δικές μου επιχειρήσεις».