Αστυνομικοί μπήκαν σε λάθος σπίτι και σημάδευαν γυναίκα με νεογέννητο αγκαλιά: «Ξέρουμε οτι είναι εδώ» (vid)

Newsroom
Αστυνομικοί μπήκαν σε λάθος σπίτι και σημάδευαν γυναίκα με νεογέννητο αγκαλιά: «Ξέρουμε οτι είναι εδώ» (vid)
Αδιανόητη γκάφα των αστυνομικών στις ΗΠΑ που εισέβαλλαν σε λάθος σπίτι, ψάχνοντας κακοποιό που νόμιζαν οτι είναι εκεί.

Σε ένα πολύ σοβαρό λάθος που τρομοκράτησε μία νεαρή μητέρα, υπέπεσαν αστυνομικοί στις ΗΠΑ την προηγούμενη Παρασκευή.

Η Kada Staples λοιπόν, βρισκόταν στο σπίτι της στην Φλόριντα και κοιμόταν με το νεογέννητο μωρό της, όταν ξαφνικά άκουσε την πόρτα να χτυπάει.

Κοιτώντας από την κάμερα είδε δύο άνδρες να σημαδεύουν την πόρτα της και να ετοιμάζονται να μπουκάρουν μέσα.

«Βάζω τον σκύλο μου στο κλουβί και έρχομαι», απάντησε εμφανώς τρομαγμένη, με τον έναν από τους δύο αστυνομικούς να της λέει οτι «έλα με τα χέρια ψηλά, ξέρουμε οτι είναι μέσα, το σπίτι είναι περικυκλωμένο».

@yungkadaa

me and my newborn baby had guns pointed at us from every direction and they were at the wrong place im shaking they literally could’ve killed us ##fyp

♬ original sound - Kadalee 💸💓

Μιλώντας στο τηλεοπτικό δίκτυο WTHS αργότερα, δήλωσε πως «με τράβηξαν έξω και σημάδευαν εμένα και το μωρό μου με όπλο. Φρίκαρα, ήταν 7 άτομα με όπλα και μου φώναζαν πως ξέρουν οτι είναι μέσα, χωρίς να καταλαβαίνω για ποιον μιλάνε».

Αφού όμως έψαξαν το σπίτι και είδαν πως κανείς δεν ήταν εκεί, κατάλαβαν το λάθος τους και αποχώρησαν, λέγοντας «λάθος διαμέρισμα, λάθος διαμέρισμα».

Αργότερα πέρασε ένα άλλος πράκτορας από το σπίτι της και της εξήγησε τι είχε συμβεί. Είχαν δει έναν μαύρο άνδρα να φτάνει στον διάδρομο του σπιτιού της, αλλά όπως αποδείχθηκε πως όχι απλά δεν ήταν εκεί, αλλά δεν ήταν και ο άνδρας που αναζητούσαν.