Το DualSense θα κάνει ξεχωριστή την εμπειρία του Call of Duty: Vanguard στο PS5 (vids)

Παύλος Παπαπαύλου
Το DualSense θα κάνει ξεχωριστή την εμπειρία του Call of Duty: Vanguard στο PS5 (vids)
Πως η Sony και η Activision θα κάνουν την έκδοση του τίτλου στην new-gen κονσόλα ξεχωριστή.

Το Call of Duty: Vanguard είναι από τα πιο αναμενόμενα παιχνίδια της φετινής χρονιάς και η Sony παρουσίασε νέες πληροφορίες για το πως το DualSense θα κάνει το game στο PS5 ακόμη πιο ξεχωριστό, καθώς και κάποια videos για 4 operators του τίτλου.

Οι δύο από τους operators, Sgt. Arthur Kingsley και Polina Petrova, θα είναι playable σε single player και multiplayer modes, ενώ αποκαλύφθηκαν και δύο νέοι multiplayer Operators, οι Daniel Take Yatsu και Padmavati Balan.

Η ομάδα ανάπτυξης του παιχνιδιού, Sledgehammer Games, σημείωσε ότι η αναλογική λειτουργία των adaptive triggers στο PS5 βοηθάει στο να έχει ο παίκτης την κατάλληλη αίσθηση στο πως φεύγουν οι σφαίρες από το όπλο του, αλλά και το πόσο αυτό «κλωτσάει» σε κάθε βολή.

Ακόμη παρουσίασε και κάποια videos που δείχνουν τις επιλογές ριπής που υπάρχουν σε κάθε όπλο και σίγουρα θα φανούν χρήσιμες στους παίκτες.

Κάτι που έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον είναι το πως κάθε όπλο θα είναι πιο «βαρύ» ή πιο «ελαφρύ» στα χέρια του παίκτη (ανάλογα και με το πραγματικό του βάρος), ενώ θα υπάρχει και υποστήριξη του haptic feedback για καλύτερη αίσθηση της μάχης συνολικά.

Το Call of Duty: Vanguard κυκλοφορεί για το PS5 στις 5 Νοεμβρίου 2021.