Με συννεφιά και κρύο η 28η Οκτωβρίου: Υπό το μηδέν η θερμοκρασία το πρωί της Τρίτης σε κάποιες περιοχές (vid)

Newsroom
Με συννεφιά και κρύο η 28η Οκτωβρίου: Υπό το μηδέν η θερμοκρασία το πρωί της Τρίτης σε κάποιες περιοχές (vid)
Με κρύο και σποραδικές καταιγίδες η 28η Οκτωβρίου.

Φθινοπωρινός θα είναι ο καιρός την 28η Οκτωβρίου, σύμφωνα με τις προγνώσεις.

Συγκεκριμένα ο καιρός θα παρουσιάσει νεφώσεις παροδικά αυξημένες, με ασθενείς τοπικές βροχές στα δυτικά, κεντρικά και νότια.

Σποραδικές καταιγίδες θα εκδηλωθούν στη νότια νησιωτική χώρα και οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά ανατολικοί νοτιοανατολικοί 5 με 6 και στο Ιόνιο τοπικά 7 μποφόρ. Στα ανατολικά οι άνεμοι θα είναι βορειοανατολικοί 4 με 6 και στο βόρειο Αιγαίο έως 7 μποφόρ.

Χάρτης καιρού της ΕΜΥ

Βροχερός αναμένεται ο καιρός και το Σαββατοκύριακο, σύμφωνα με τα τελευταία προγνωστικά στοιχεία. Το Σάββατο θα επηρεαστεί το ανατολικό και νότιο κομμάτι της χώρας.

Υπό το μηδέν οι θερμοκρασίες σήμερα στην Βόρεια Ελλάδα

Θερμοκρασίες κάτω από το μηδέν καταγράφηκαν σήμερα το πρωί σε αρκετά μέρη στη Βόρεια Ελλάδα, κυρίως στους νομούς Κοζάνης και Φλώρινας.

Χάρτης καιρού

Το δίκτυο των αυτόματων μετεωρολογικών σταθμών του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών / meteo.gr κατέγραψε τις χαμηλότερες θερμοκρασίες στη Βλάστη Κοζάνης (-4,5 βαθμοί Κελσίου), στο Μεσόβουνο Κοζάνης (-3,1), στο Βαρικό Φλώρινας (-2,8), στον Νέο Καύκασο Φλώρινας (-2,4), στην Κοιλάδα Κοζάνης (-2,2), στον Άγιο Παύλο Ημαθίας (-2,1) και στο Νευροκόπι Δράμας (-2 βαθμοί).