Θεατής έβγαλε νοκ άουτ ποδηλάτη κατά την διάρκεια αγώνα (vid)

Newsroom
Θεατής έβγαλε νοκ άουτ ποδηλάτη κατά την διάρκεια αγώνα (vid)
Ποδηλάτης μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο έπειτα από σύγκρουση με θεατή στα Κανάρια Νησιά.

Ένας ποδηλάτης συγκρούστηκε με θεατή σε ποδηλατικό αγώνα στα Κανάρια Νησιά, λίγο πριν ο πρώτος φτάσει στη γραμμή του τερματισμού.

Ο θεατής προσπάθησε να διασχίσει τον δρόμο την ώρα που ο ποδηλάτης ήταν πολύ κοντά στο σημείο, με αποτέλεσμα να συμβεί το ατύχημα. Λίγα δευτερόλεπτα νωρίτερα, ένας άντρας είχε διασχίσει τον δρόμο στο ίδιο σημείο.

Οι υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης ειδοποιήθηκαν για το ατύχημα, με τους θεατές να ουρλιάζουν τη στιγμή της σύγκρουσης. Η κατάσταση της γυναίκας δεν έχει γίνει γνωστή, με τοπικό Μέσο να αναφέρει ότι μεταφέρθηκε με αεροπλάνο στην Τενερίφη λόγω των τραυμάτων της, χωρίς ωστόσο κάτι τέτοιο να επιβεβαιώνεται.

Ο ποδηλάτης μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο έχοντας χτυπήσει στο κεφάλι. «Ένας τραυματισμένος ποδηλάτης μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο έπειτα από σύγκρουση με θεατή. Σύμφωνα με την πρώτη αξιολόγηση, ο ποδηλάτης έχει ελαφριούς τραυματισμούς στο κεφάλι. Η γυναίκα που εμπλέκεται στο συμβάν δέχθηκε ιατρικές υπηρεσίες. Η αστυνομία διερευνά τα αίτια του ατυχήματος», ανέφερε η σχετική ανακοίνωση.