Η Sony ανακοίνωσε νέα παρουσίαση State of Play για μελλοντικά παιχνίδια PS4 και PS5

Παύλος Παπαπαύλου
Η Sony ανακοίνωσε νέα παρουσίαση State of Play για μελλοντικά παιχνίδια PS4 και PS5
Περισσότερα για παιχνίδια τρίτων εταιρειών που θα κυκλοφορήσουν τους επόμενους μήνες.

Η Sony Interactive Entertainment συνεχίζει τις online παρουσιάσεις της και αυτή τη φορά ανακοίνωσε ένα νέο State of Play για το βράδυ της Τετάρτης προς ξημερώματα Πέμπτης.

Συγκεκριμένα, στις 00.00 της Πέμπτης 28 Οκτωβρίου, η ιαπωνική εταιρεία θα φιλοξενήσει σε ένα stream της 20 λεπτά γεμάτα με ανακοινώσεις και νέα trailers συνεργατών της για τίτλους που θα διατεθούν σε εκδόσεις για PS4 και PS5.

Συγκεκριμένα, σημειώνει πως θα μάθουμε περισσότερα για παιχνίδια που ήδη ξέρουμε (άρα θα δούμε νέα trailers), αλλά και πως θα γνωρίσουμε κάποια νέα που θα ανακοινωθούν για πρώτη φορά σε αυτήν την μετάδοση.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να παρακολουθήσουν την εκδήλωση από τα social media του PlayStation και συγκεκριμένα, μέσα από το επίσημο κανάλι του σε Twitch και YouTube.

Σίγουρα δεν περιμένουμε τις ανακοινώσεις που έγιναν πριν από μερικές εβδομάδες και έφεραν στο φως της δημοσιότητας τα Spider-Man 2, Wolverine και God of War: Ragnarok, αλλά για να γίνεται τέτοια εκδήλωση σε μια περίοδο που ο ανταγωνισμός έχει σημαντικά λανσαρίσματα, κάτι καλό έρχεται.