Μακεδονικός Χαλβάς: Στήριξε ενεργά το επετειακό Spetses Mini Marathon 2021!

Newsroom
Μακεδονικός Χαλβάς: Στήριξε ενεργά το επετειακό Spetses Mini Marathon 2021!
#makedonikoshalvas #kaneikalo #smm10

Το φετινό Spetses Mini Marathon γιόρτασε τα 10 χρόνια από την ίδρυσή του και ο Μακεδονικός Χαλβάς έδωσε για ακόμη μία χρονιά το παρών, προσφέροντας απόλαυση, δύναμη και ενέργεια σε χιλιάδες αθλητές όλων των ηλικιών που συμμετείχαν στο πρωτοποριακό αθλητικό γεγονός. Η φετινή - δέκατη κατά σειρά - διοργάνωση πραγματοποιήθηκε το τριήμερο 8-10 Οκτωβρίου και συγκέντρωσε παγκόσμιο ενδιαφέρον.

Με σύνθημα το «Νίκη Είναι η Συμμετοχή», χιλιάδες άνθρωποι όλων των ηλικιών από την Ελλάδα και το εξωτερικό ταξίδεψαν στις Σπέτσες για να παρακολουθήσουν το 10ο Spetses Mini Marathon και να γιορτάσουν τον αθλητισμό και το «ευ αγωνίζεσθαι» με θετική διάθεση και σεβασμό στα υγειονομικά πρωτόκολλα. Ειδικά φέτος, τη διοργάνωση τίμησαν με την παρουσία τους αθλητές που αντιπροσώπευσαν την χώρα μας στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο και VIP, όπως οι: Γιώργος Διαλεκτός, Στέφανος Δημητριάδης, Γιάννης Δρυμωνάκος, Μαρία Μαλάι, Δημήτρης Κουλούρης, Γρηγόρης Σουβατζόγλου, Νίκος Κυριαζόπουλος, Αναστασία Μαρινάκου, η Υφυπουργός Τουρισμού κα Σοφία Ζαχαράκη, και πολλοί άλλοι.

mnjhh

Από αυτή τη διοργάνωση-«σταθμό» στον Αθλητικό Τουρισμό δεν θα μπορούσε να λείπει ο Μακεδονικός Χαλβάς, που έδωσε για ακόμη μια χρονιά το σύνθημα για την έναρξη της διοργάνωσης, με το καθιερωμένο δείπνο καλωσορίσματος στο εστιατόριο Καΐκι Beach, την Παρασκευή, 8 Οκτωβρίου. Στην πρόσκληση του Μακεδονικού Χαλβά ανταποκρίθηκαν VIP και δημοσιογράφοι, που δοκίμασαν ένα μοναδικό μενού και απόλαυσαν γλυκές δημιουργίες με Μακεδονικό Χαλβά και Μακεδονικό Ταχίνι!

Παράλληλα, όσοι επισκέφθηκαν το νησί του Αργοσαρωνικού κατά τη διάρκεια του τριημέρου, είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν μερίδες Μακεδονικού Χαλβά, που ξεχωρίζουν για την πλούσια γεύση τους και προσφέρουν ενέργεια, οποιαδήποτε ώρα της ημέρας.

pijm

Θέλετε κι εσείς ένα θρεπτικό boost στην καθημερινότητά σας; Δοκιμάστε μία μερίδα Μακεδονικού Χαλβά πριν ή μετά από κάθε δραστηριότητα και γεμίστε την κάθε στιγμή σας με ενέργεια!