Ο Salt Bae των φτωχών: Πουλάει την χρυσή μπριζόλα 600 ευρώ πιο φθηνά (vid)

Newsroom
Ο Salt Bae των φτωχών: Πουλάει την χρυσή μπριζόλα 600 ευρώ πιο φθηνά (vid)
O Scott Matthews προσφέρει την χρυσή μπριζόλα των εστιατορίων του Salt Bae πολύ φθηνότερα από ότι ο Τούρκος.

Ανά τακτά χρονικά διαστήματα ο Salt Bae έρχεται στην επικαιρότητα για διάφορους λόγους, με τον τελευταίο να είναι οι τσουχτερές τιμές του εστιατορίου που άνοιξε πρόσφατα στο Λονδίνο και συγκεκριμένα στο Knightsbridge που προκάλεσαν πολλές αντιδράσεις.

Ειδικά το κόστος μίας tomahawk μπριζόλας που έφτανε τα 734 ευρώ (630 λίρες) έγινε viral, με τον κόσμο να αντιδρά για το πόσο ακριβή ήταν, αν και όποιος πηγαίνει στα καταστήματά του, γνωρίζει οτι θα πρέπει να βάλει βαθιά το χέρι στην τσέπη.

Αν όμως δεν έχει τα χρήματα αυτά, αλλά θέλει να απολαύσει ένα ανάλογο γεύμα τότε θα πρέπει να πάει μέχρι το Πόρτσμουθ και συγκεκριμένα στο Relentless Steak and Lobster House.

Εκεί ο Scott Matthews, ο οποίος έχει αποκτήσει το παρατσούκλι «Ο Salt Bae των φτωχών» προσφέρει ανάλογες επιλογές, σε πολύ πιο λογικές τιμές όμως.

χρυσές μπριζόλες

Χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελεί η tomahawk μπριζόλα που είναι καλυμμένα με χρυσά φύλλα, η οποία είναι φθηνότερη από οτι στο εστιατόριο του Τούρκου χασάπη στο Λονδίνο. Για την ακρίβεια, δεν είναι απλά «φθηνότερη», αλλά «πάρα πολύ πιο φθηνή».

Βλέπετε, το συγκεκριμένο κομμάτι κρέατος 24ων καρατίων που σερβίρεται με δύο σος, συνοδευτικά και τριπλομαγειρεμένες σε λάδι τρούφας πατάτες, κοστίζει μόλις 120 λίρες, δηλαδή 140 ευρώ.

«Το είδαμε από τον Salt Bae και είπαμε να το δοκιμάσουμε. Για αυτόν το κέρδος πρέπει να είναι κοντά στις 500 λίρες για κάθε μπριζόλα. Ξέρω οτι το Λονδίνο είναι πιο ακριβό, αλλά 500 λίρες πιο ακριβά για ένα κομμάτι κρέατος. Είναι ακριβός το ίδιο», είπε χαρακτηριστικά ο Scott Matthews.