«Στραγγαλισμός» έδειξε η νεκροψία για τον θάνατο της Γκάμπι Πετίτο: Άφαντος ο σύντροφός της

Newsroom
«Στραγγαλισμός» έδειξε η νεκροψία για τον θάνατο της Γκάμπι Πετίτο: Άφαντος ο σύντροφός της
Ο ιατροδικαστής προσδιορίζοντας τον θάνατο της Πετίτο είπε «τρεις έως και τέσσερις εβδομάδες από την ημέρα που εντοπίστηκε το πτώμα της».

Αυτό που υποψιάζονταν όλοι, αυτό που συζητούσαν και ανέμεναν να πιστοποιηθεί, επιβεβαιώθηκε με τον πλέον επίσημο τρόπο από την νεκροψία/νεκροτομή του ιατροδικαστή. Η Γκάμπι Πετίτο, η 22χρονη που βρέθηκε νεκρή και συγκλόνισε τον κόσμο όλο, πέθανε από στραγγαλισμό, την ώρα που ο σύντροφός της, Μπράιαν Λόντρι συνεχίζει να είναι άφαντος και να τον αναζητά το FBI. Ο ιατροδικαστής προσδιορίζοντας τον θάνατο της Πετίτο είπε «τρεις έως και τέσσερις εβδομάδες από την ημέρα που εντοπίστηκε το πτώμα της».

Η 22χρονη είχε «εξαφανιστεί» στα τέλη Αυγούστου στη Φλόριντα, ενώ βρισκόταν σε ταξίδι με τροχόσπιτο μαζί με τον 23χρονο αρραβωνιαστικό της Μπράιαν Λόντρι.

Η σορός της Πετίτο εντοπίστηκε μετά από έρευνες του FBI, με τη συμβολή ανθρώπων-μαρτυριών από τα social media.

Το ζευγάρι είχε ξεκινήσει ταξίδι από τη Νέα Υόρκη, δημοσιεύοντας φωτογραφίες από αξιοθέατα που συναντούσαν στον δρόμο τους και τους ίδιους να χαμογελούν.

Ο 23χρονος αρραβωνιαστικός έχει εξαφανιστεί και αναζητείται από την αστυνομία. Είχε επιστρέψει αρχικά μόνος του στο σπίτι του, με το βαν της Πετίτο, περίπου δέκα ημέρες πριν από τις 11 Σεπτεμβρίου που η οικογένειά της δήλωσε την εξαφάνισή της.

Ο Λάντρι αρνήθηκε να μιλήσεις στους πράκτορες του FBI και στη συνέχεια εξαφανίστηκε. Η αστυνομία έχει χαρακτηρίσει τον Λόντρι «πρόσωπο ενδιαφέροντος» στην υπόθεση αυτή.