Η στιγμή της πτώσης του αεροπλάνου του δισεκατομμυριούχου Ρουμάνου Νταν Πετρέσκου που σκοτώθηκε μαζί με την οικογένειά του (vid)

Newsroom
Η στιγμή της πτώσης του αεροπλάνου του δισεκατομμυριούχου Ρουμάνου Νταν Πετρέσκου που σκοτώθηκε μαζί με την οικογένειά του (vid)
Συγκλονιστική στιγμή από την πτώση του μονοκινητήριου αεροπλάνου του Νταν Πετρέσκου.

Είναι η στιγμή του τραγικού δυστυχήματος που σημειώθηκε στο Μιλάνο, με το μονοκινητήριο αεροπλάνο του Ρουμάνου δισεκατομμυριούχου Νταν Πετρέσκου να πέφτει σε κτίριο, 16 δευτερόλεπτα, αφού τυλίχθηκε στις φλόγες. Σκοτώθηκαν συνολικά 8 επιβάτες ανάμεσά τους και ένα αγοράκι, το οποίο είχε βαφτιστεί νωρίτερα εκείνη τη μοιραία μέρα.

Το μονοκινητήριο αντιμετώπισε πρόβλημα μετά την απογείωσή του από το αεροδρόμιο του Μιλάνου, ωστόσο οι συνθήκες της εμπλοκής παραμένουν ένα μυστήριο.

Ο 68χρονος Πετρέσκου ήταν ένας από τους πλουσιότερους Ρουμάνους και ταξίδευε μαζί με τον 30χρονο γιο του Στέφαν Πετρέσκου και την 65χρονη σύζυγό του Ρετζίνα Πετρέσκου. Ο Φιλίππο Νασίμπενε 33 ετών, μαζί με την 34χρονη σύζυγό του Κλερ Αλεξαντρέσκου, το παιδάκι τους Ραφαέλ που είχε βαφτιστεί νωρίτερα εκείνη τη μέρα, η μητέρα της Κλερ, Μιρούνα Λοζίνσκι ήταν επίσης ανάμεσα στα θύματα. Στα θύματα ήταν και φίλος του γιου του Πετρούσκου, Καναδός Τζούλιεν Μπρόσαρντ.

Μάρτυρες είπαν, πως το μονοκινητήριο αεροπλάνο τυλίχθηκε στις φλόγες και 16 δευτερόλεπτα μετά έπεσε στο έδαφος.

Η περιουσία του Πετρούσκου αξιολογείται στα 3 δισεκατομμύρια.