H Emily Ratajkowski εξήγησε γιατί δεν μίλησε νωρίτερα για την σεξουαλική επίθεση που δέχθηκε (vids)

Newsroom
H Emily Ratajkowski εξήγησε γιατί δεν μίλησε νωρίτερα για την σεξουαλική επίθεση που δέχθηκε (vids)
Τον λόγο που δεν μίλησε νωρίτερα για την σεξουαλική επίθεση που δέχθηκε από τον Robin Thicke αποκάλυψε η Emily Ratajkowski.

Θύμα σεξουαλικής επίθεσης από τον Robin Thicke στα γυρίσματα του βίντεο κλιπ «Blurred Lines» είχε πέσει η Emily Ratajkowski. Το 30χρονο σούπερ μόντελ κατηγόρησε τον 44χρονο ότι της έπιασε το στήθος όταν ήταν μόνοι κατά την διάρκεια των γυρισμάτων του βίντεο κλιπ το 2013, στο οποίο συμμετείχαν οι Pharrell Williams και T.I.

Η Ratajkowski είπε ότι δεν μίλησε νωρίτερα διότι φοβήθηκε ότι κάτι τέτοιο θα μπορούσε να επηρεάσει την καριέρα της. «Ήμουν ένα άγνωστο μοντέλο και αν είχα μιλήσει ή διαμαρτυρηθεί δεν θα είχα φτάσει εδώ που είμαι σήμερα. Δεν θα ήμουν διάσημη».

Το μοντέλο τόνισε ότι η απόφασή της να μιλήσει συνέπεσε με την κυκλοφορία του βιβλίου της το 2021. «Έγραψα ένα βιβλίο για την εξέλιξη της πολιτικής μου και αυτό περιλαμβάνει πολλές διαφορετικές εμπειρίες από την καριέρα μου και τη ζωή μου και τον τρόπο που βίωσα αυτές τις εμπειρίες. Ελπίζω οι άνθρωποι να είναι σε θέση να διαβάσουν το βιβλίο και να κατανοήσουν την χροιά πίσω από τέτοιου είδους καταστάσεις».

Στο βιβλίο της «My Body» περιγράφει για τη χαρά της που συμμετείχε στο βίντεο κλιπ μέχρι να δεχθεί την επίθεση από τον Thicke. «Ξαφνικά ένιωσα τα παγερά και ξένα χέρια ενός ανθρώπου να πιάνουν το γυμνό μου στήθος από πίσω. Απομακρύνθηκα ενστικτωδώς, κοιτώντας πίσω τον Robin Thicke. Χαμογέλασε χαζά και έκανε πίσω, με τα μάτια του να είναι κρυμμένα πίσω από τα γυαλιά ηλίου του».

Και συνέχισε: «Έσπρωξα το πηγούνι μου προς τα εμπρός και ανασήκωσα τους ώμους αποφεύγοντας την οπτική επαφή. Ένιωθα την θερμότητα της ταπείνωσης να διαπερνά το σώμα μου. Δεν αντέδρασα όπως θα έπρεπε».