Κατέθεσε αγωγή εναντίον μέντιουμ επειδή δεν έλυσε τα μάγια που του είχε κάνει η πρώην του

Newsroom
Κατέθεσε αγωγή εναντίον μέντιουμ επειδή δεν έλυσε τα μάγια που του είχε κάνει η πρώην του
Ένας Αμερικανός κατέθεσε αγωγή εναντίον ενός μέντιουμ γιατί δεν κατάφερε να του λύσει τα μάγια που είχε κάνει στον γάμο του η πρώην σύντροφός του

Ένας Αμερικανός προσέφυγε στη δικαιοσύνη εναντίον ενός μέντιουμ, που του είχε υποσχεθεί ότι μπορεί να ξορκίσει μια κατάρα στον γάμο του από μια μάγισσα, την οποία είχε προσλάβει η πρώην σύντροφός του.

Ο Μάουρο Ρεστρέπο ισχυρίζεται ότι το μέντιουμ, που είχε βρει μέσω μηχανής αναζήτησης στο διαδίκτυο, του είχε υποσχεθεί ότι θα γινόταν πάλι ευτυχισμένος αν της κατέβαλε περίπου 4.400 ευρώ για να λύσει τα μάγια.

Όμως αφού κατέβαλε προκαταβολή 860 ευρώ στο μέντιουμ, ο άνδρας αυτός από το Λος Άντζελες δεν είδε καμία βελτίωση στον γάμο του και υπέφερε από αυπνίες, άγχος και αγωνία, όπως προκύπτει από δικόγραφα.

Έτσι κατέθεσε αγωγή εναντίον του μέντιουμ για εξαπάτηση και ζητάει αποζημίωση ύψους 21.500 ευρώ.

Όπως υποστηρίζει ο Ρεστρέπο, κατέφυγε στις υπηρεσίες της Σοφία Άνταμς, η οποία αυτοχαρακτηρίζεται "Μέντιουμ, Ειδικός σε Ερωτικά Θέματα" και "Σύμβουλος Προσωπικής Ανάπτυξης PhD", για να τον βοηθήσει να βελτιώσει την προσωπική του ζωή στη διάρκεια μιας δύσκολης περιόδου.

Η Άνταμς φέρεται να είπε στον Ρεστρέπο ότι, αν δεν φύγει η κατάρα, τόσο ο ίδιος όσο και η οικογένειά του θα είναι "δυστυχισμένοι και θα κινδυνεύουν".

Στην αγωγή εμφανίζονται ως εναγόμενοι, εκτός από την Άνταμς, και ο σύζυγός της, η κόρη της και οι ιδιοκτήτες του σπιτιού της.

Μεταξύ των κατηγοριών που διατυπώνει ο ενάγων είναι κατηγορίες για αμέλεια, για συνωμοσία και για εκούσια και ακούσια πρόκληση ψυχικής οδύνης.

Στη διάρκεια της συνεδρίας, η Άνταμς -όπως υποστηρίζει ο ενάγων-διάβασε τα χαρτιά ταρώ του Ρεστρέπο και του είπε ότι έχει πάνω του "mala suerte, δηλαδή κακοτυχία από κατάρα που του έριξε μια μάγισσα, την οποία προσέλαβε η πρώην σύντροφός του".