Νέες καταγγελίες για τη Γεωργιανή γηροκόμο «Ελένη» που υπνωτίζει τους γέροντες και τους κλέβει (vid)

Newsroom
Νέες καταγγελίες για τη Γεωργιανή γηροκόμο «Ελένη» που υπνωτίζει τους γέροντες και τους κλέβει (vid)
Τους αφήνει αβοήθητους με συμπτώματα εγκεφαλικού από το δηλητήριο που χορηγεί.

Νέα στοιχεία για την εγκληματική δράση της γηροκόμου, της Γεωργιανής «Ελένης», έφερε στο φως της δημοσιότητας το live News, καθώς υπάρχουν κι άλλα θύματα πλην του 82χρονου στη Νίκαια, τον οποίο νάρκωσε με ναρκωτικές ουσίες για να του ληστέψει τη σύνταξη. Στη συνέχεια τον άφησε αβοήθητο με συμπτώματα εγκεφαλικού από το δηλητήριο που χορηγεί.

Η κόρη ενός 92χρονου θύματος δήλωσε μάλιστα «ο πατέρας μου είναι 92 χρόνων. Τι του χορήγησε; Μιλάμε για έναν άνθρωπο 92, ακινητοποιημένο στο κρεβάτι του, δηλαδή αφού ήθελε να κλέψει, του πατέρα μου γιατί του έδωσε αυτό το χάπι, αφού τα χρήματα που μου πήρε ήταν στο δικό μου δωμάτιο, αλλού δηλαδή. Η γυναίκα αυτή κάνει κακές ενέργειες σε γέροντες που κάποιον από αυτούς θα τον στείλει. Είναι επικίνδυνη» είπε στο Mega.

«Η ξαδέρφη μου λοιπόν μου είπε ότι η κοπέλα που ήξερε πάρα πολύ καλά και την έλεγαν Άννα, δεν μπορούσε και μου συστήνει μια άλλη κυρία που την έλεγαν Ελένη. Μου είπε ότι είναι από την Γεωργία, από τη Τιφλίδα, ότι έχει τρία μεγάλα παιδιά, ότι ήταν νοσοκόμα εκεί πέρα και τώρα εργάζεται εδώ και 7 χρόνια στην Ελλάδα. Της ζήτησα αν έχει άδεια παραμονής μου είπε ότι δεν έχει και κανείς δεν της έχει ζητήσει τόσα χρόνια».

Η Γεωργιανή παρουσιάστηκε στο σπίτι της στο Μαρούσι για να φροντίσει τον 92χρονο κατάκοιτο. Η κόρη του δύο ώρες αργότερα τηλεφώνησε στο σπίτι της για να ελέγξει πως είναι ο πατέρας της, αλλά βρήκε κλειστό το τηλέφωνο της γηροκόμου...

«Παίρνω τηλέφωνο δέκα και δέκα για να δω πως τα πηγαίνουνε μαζί. Δεν το σηκώνουν το τηλέφωνο. Ο πατέρας όταν τον άφησα μιλούσε κανονικά, είχε πάρει το πρωϊνό του, ήταν μέσα στη τρελή χαρά, ακινητοποιημένος όμως στο κρεβάτι με ένα γύψο που πιάνει όλο το αριστερό του πόδι. Δεν μπορεί να κατέβει. Αρχίζω να ανησυχώ, παίρνω αυτή τηλέφωνο, έλεγε ότι είναι κλειστό.

Έφυγα τρέχοντας. Πάω σπίτι, βλέπω τον πατέρα μου να μην μπορεί να επικοινωνήσει, νόμιζα ότι είχε πάθει εγκεφαλικό, με το στόμα του ανοιχτό, η κυρία είχε εξαφανιστεί και μου έχει πάρει 4.000 ευρώ, ότι βρήκε μέσα στο σπίτι τα πήρε, κάτι κολόνιες και ένα κουτί με κοσμήματα.

Μετά πήγα στην αστυνομία και έκανα κατάθεση και μήνυση. Με την ξαδέρφη μου που επικοινώνησα και της είπα αμέσως έτσι και έτσι μου συνέβη, ψάχνει να βρει την κύρια Άννα η οποία έχει εξαφανιστεί και αυτή».

Η αστυνομία ερευνά αν πρόκειται για σπείρα, αφού εκτός από τις δύο οικογένειες, του 82χρονου στη Νίκαια και του 92χρονου, υπάρχουν και άλλες καταγγελίες για ληστείες σε ηλικιωμένους χορηγώντας ουσίες από γυναίκα με τα χαρακτηριστικά που έχουν περιγραφεί.

Υπάρχουν τέσσερις περιπτώσεις που αναφέρουν ότι μία νοσοκόμα εύσωμη και μεσήλικη από τη Γεωργία έδρασε με παρόμοιο τρόπο.