Κυριαρχία επί χόρτου με νέα ποδοσφαιρική συλλογή

Newsroom
Κυριαρχία επί χόρτου με νέα ποδοσφαιρική συλλογή
Γιατί η γνήσια απόλαυση, είναι όταν πατάς εσύ στον αγωνιστικό χώρο και έρχεσαι αντιμέτωπος με την αντίπαλη ομάδα!

Μεθυστική και άκρως ελκυστική! Η «στρογγυλή Θεά» επέστρεψε για τα καλά στη ζωή σου, και η θέα των φιλάθλων στα γήπεδα δίνει πίσω τη χαμένη αίγλη στο αγαπημένο σου άθλημα, που δεν είναι άλλο από το ποδόσφαιρο! Champions League, Europa League, Conference League, και όλα τα κορυφαία πρωταθλήματα ποδοσφαίρου, όπως Premier League, La Liga, Serie A, Bundesliga και Super League, χαρίζουν ατελείωτη δράση στους τηλεοπτικούς δέκτες. Ξέρεις, όμως, ότι ακόμα και αυτό δεν είναι αρκετό! Η γνήσια απόλαυση, είναι όταν πατάς εσύ στον αγωνιστικό χώρο και έρχεσαι αντιμέτωπος με την αντίπαλη ομάδα!

Ποδοσφαιρικά παπούτσια που πάνε το παιχνίδι σου σε άλλο επίπεδο!

Ξεκινάμε από τα βασικά, δηλαδή από τα νέα σου παπούτσια ποδοσφαίρου που εκφράζουν την ιδιαίτερη προσωπικότητά σου μέσα στο γήπεδο. Τα ιδανικά football boots για τις ανάγκες σου, είτε πρόκειται για την προπόνηση, τον αγώνα, είτε για το πρωταθληματάκι στο 5x5, είναι εδώ. Φρόντισε να ανταποκρίνονται πλήρως στην επιφάνεια που τα θες, δηλαδή να είναι σχεδιασμένα για φυσικό ή συνθετικό χορτάρι και χλοοτάπητα. Μην ξεχνάς ότι υπάρχουν και multiground ζευγάρια παπουτσιών που είναι «μπαλαντέρ», χάρη στην εξωτερική τους σόλα από καουτσούκ.

μ

Δώσε μια νέα πνοή στη football collection σου με νέα ρούχα & αξεσουάρ!

Στη συνέχεια ακολουθεί η ανανέωση του football look σου! Τώρα, μπορείς να βρεις μια μεγάλη συλλογή σε ποδοσφαιρικά ενδύματα, γεμάτη σορτς, εμφανίσεις, μπλούζες και ό,τι ρούχα φανταστείς, που καλύπτουν τις αγωνιστικές και στιλιστικές ανάγκες μικρών και μεγάλων! Και φυσικά, απομένει η ολοκλήρωση του ποδοσφαιρικού εξοπλισμού σου με τα κατάλληλα football accessories. Επικαλαμίδες, γάντια, μπάλες και κάλτσες ποδοσφαίρου, είναι λίγα μόνο από τα must-haves που οπωσδήποτε πρέπει να προσθέσεις στη συλλογή σου!

.

Famous brands «υπογράφουν» το ποδοσφαιρικό σου στυλ!

Nike, adidas Performance & PUMA, είναι λίγα από τα διάσημα brands που θα βρεις στην πιο «φρέσκια» ποδοσφαιρική collection. Οι επιλογές είναι πολλές και τα brands της επιλογής σου, περιμένουν να τα εξερευνήσεις και να διαλέξεις τα νέα must-have κομμάτια των ποδοσφαιρικών σου εμφανίσεων!

Μην περιμένεις άλλο! Εξερεύνησε την πλούσια συλλογή ποδοσφαίρου με classic & μοντέρνα κομμάτια ένδυσης & υπόδησης, και «γνώρισε» το νέο σου football style!