Σύντομα στην ευρωπαϊκή αγορά τα Honor 50 smartphones και με υποστήριξη Google Play

Παύλος Παπαπαύλου
Σύντομα στην ευρωπαϊκή αγορά τα Honor 50 smartphones και με υποστήριξη Google Play
Η κινεζική εταιρεία επιστρέφει (υπό το νέο καθεστώς) και στην Ευρώπη.

Η Honor επιστρέφει δυναμικά και στην αγορά της Ευρώπης, καθώς φαίνεται πως το Honor 50 θα έρθει σύντομα προς τα μέρη μας και με την υποστήριξη των Google Mobile Services. Όπως φαίνεται από διάφορα ευρωπαϊκά καταστήματα, θα γίνουν σύντομα διαθέσιμα τα διάφορα χρώματα της νέας συσκευής της Honor και μάλιστα σε δύο εκδόσεις, μία με 6GB RAM και 128GB αποθηκευτικό χώρο και μία με 8GB RAM και 256GB αποθηκευτικό χώρο.

Προς το παρόν δεν υπάρχει επίσημη ημερομηνία διάθεσης, ωστόσο οι πληροφορίες αναφέρουν πως οι σχετικές ανακοινώσεις θα γίνουν σε εκδήλωση που θα λάβει χώρα στις 26 Οκτωβρίου στο Βερολίνο. Η κυκλοφορία των Honor 50 αναμένεται στην Ευρώπη μια μέρα μετά.

Τα τηλέφωνα της σειράς «τρέχουν» Android 11 (με custom UI), με πλήρη πρόσβαση σε όλα τα Mobile Services της Google και πρόσβαση στο Google Play Store.

Σε ό,τι αφορά τα τεχνικά τους χαρακτηριστικά, θα έχουν οθόνη OLED 6.57 ιντσών 120Hz, επεξεργαστή Snapdragon 778G, 108MP+8MP πίσω κάμερα, 32MP μπροστινή κάμερα και μπαταρία 4.300mAh με υποστήριξη φόρτισης στα 66W μέσω καλωδίου.