Η Καινούργιου «έκοψε» θέμα με το δωμάτιο της Καρολάιν: «Να κάνω ό,τι θέλω; Να μην το παίξουμε» (vid)

Newsroom
Η Καινούργιου «έκοψε» θέμα με το δωμάτιο της Καρολάιν: «Να κάνω ό,τι θέλω; Να μην το παίξουμε» (vid)
Η Κατερίνα Καινούργιου έκοψε το θέμα με τις φωτογραφίες από το δωμάτιο που δολοφονήθηκε η Καρολάιν στα Γλυκά Νερά.

Από χθες έχουν κυκλοφορήσει σχεδόν παντού, εικόνες από το δωμάτιο της Καρολάιν όπου δολοφονήθηκε από τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο.

Το θέμα ήταν προγραμματισμένο να προβληθεί και το πρωί της Τρίτης στον Alpha και στην εκπομπή «Super Κατερίνα», ωστόσο η Κατερίνα Καινούργιου το έκοψε.
Εξέφρασε την έντονη δυσφορία της για τις εικόνες αυτές και τελικά δεν το έπαιξε.

«Θέλω να πάμε τώρα σε ένα συγκλονιστικό ντοκουμέντο που είδε το φως της δημοσιότητας και αφορά στην υπόθεση της δολοφονίας της Κάρολαϊν. Παιδιά δεν ξέρω… Να σας πω κάτι. Συγνώμη. Το είδα χθες, παίζει παντού. Δεν ξέρω… Δεν μπορώ πραγματικά… Και το πρωί που με ενημέρωσαν, δεν ξέρω… Καταλαβαίνω ότι είναι παντού και είναι ένα θέμα που αυτή τη στιγμή είναι συγκλονιστικό.

Με έχει πιάσει η ψυχή μου! Δεν ήμουν που δεν ήμουν καλά, βλέπω και αυτό… Δηλαδή δεν ξέρω κατά πόσο αυτή η εικόνα πρέπει να κυκλοφορεί. Με συγχωρείτε, μιλάω σε ανθρώπινο επίπεδο τώρα και μπορεί να μη με συμφέρει σε δημοσιογραφικό», είπε ενώ έπαιζαν τα πλάνα.

«Να σας πω κάτι; Μπορώ να κάνω ότι θέλω; Εγώ δεν θέλω να το παίξουμε, Θέμη. Μπορείτε να το πάρετε; Δεν ξέρω αν το παίζουν οι άλλοι και δεν με αφορά, γνωρίζω ότι έχει κάνει τον γύρο του διαδικτύου. Πολλές φορές εμείς μπαίνουμε στη διαδικασία να πατάμε ότι είναι πιο μακάβριο, όλοι το έχουμε αυτό. Με το που το είδα, δεν το πάτησα καθόλου. Και όταν με ενημέρωσαν το πρωί πως υπάρχει αυτό και θα παιχτεί, είπα δεν θέλω. Δεν με αφορά», συμπλήρωσε και πέρασε σε άλλο θέμα.