Άκουσε κάποιον να λέει πως απάτησε την κοπέλα του και κατάφερε να την βρει (vid)

Newsroom
Άκουσε κάποιον να λέει πως απάτησε την κοπέλα του και κατάφερε να την βρει (vid)
Ο νεαρός καυχιόταν στους φίλους για το... κατόρθωμά του και η TikToker που τον άκουσε έκανε ανάρτηση ψάχνοντας την Destinee για να την ενημερώσει.

Στη... σέντρα έβγαλε μία TikToker έναν νεαρό, ο οποίος είχε απατήσει την κοπέλα του με μία άλλη που είχε γνωρίσει στο φεστιβάλ που έγινε στο Λιντς.

Η «itsnisrin», όπως είναι το όνομα του λογαριασμού του στην δημοφιλή πλατφόρμα, άκουσε λοιπόν την κουβέντα που είχε Ethan και αποφάσισε να κάνει οτι μπορεί, προκειμένου να ενημερώσει την Destiny πως ο άνθρωπος με τον οποίο είναι μαζί δεν είναι και τόσο έμπιστος.

Έτσι ανέβασε ένα video στο οποίο έγραφε: «Αν το όνομά σου είναι Destinee και τον φίλο σου τον λένε Ethan, μόλις τον άκουσα να μιλάει με τους φίλους του στο τηλέφωνο και να λέει οτι σε απάτησε στο φεστιβάλ στο Λιντς», δείχνοντας μάλιστα την θέση που καθόταν όπου διακρίνεται το χέρι και το ρολόι που φορούσε.

@itsnisrin

DM me girl 😫

♬ she knows - favsoundds

Αμέσως άρχισε να γίνεται viral και μεταξύ των 4,6 εκατομμυρίων προβολών που μέτρησε ήταν και η Destinee που αναγνώρισε το αγόρι της, όπως μπορείτε να δείτε και στο μήνυμα που έστειλε στην TikToker.

«Γειά σου, νομίζω οτι είμαι η Destinee για την οποία έκανες το video», της έγραψε μεταξύ άλλων και στη συνέχεια συμπλήρωσε: «Το αγόρι μου λέγεται Ethan, πήγε στο φεστιβάλ στο Λιντς και έχει το ίδιο ρολόι με αυτό που πόσταρες».

Τότε η «itsnisrin» της έστειλες μία φωτογραφία του, που κατάφερε να βγάλει στο τρένο, για να δει αν όντως ήταν αυτός και η απάντηση που έλαβε ήταν καταφατική όπως μπορείτε να δείτε και στην ανάρτηση που έκανε.

https://www.tiktok.com/@itsnisrin/video/7009718989513313541?referer_url=https%3A%2F%2Fwww.indy100.com%2F&referer_video_id=7008585753970183430&refer=embed&is_copy_url=0&is_from_webapp=v1&sender_device=pc&sender_web_id=6893462361219483142