Δείτε τα Ρεάλ-Παρί και Τότεναμ-Μάντσεστερ Σίτι στο FIFA 22 (vid)

Παύλος Παπαπαύλου
Δείτε τα Ρεάλ-Παρί και Τότεναμ-Μάντσεστερ Σίτι στο FIFA 22 (vid)
Πως «τρέχει» το νέο ποδοσφαιρικό videogame της EA Sports;

To FIFA 22 κυκλοφορεί την επόμενη Παρασκευή, ωστόσο με την πρώιμη δωρεάν έκδοση των 10 ωρών που παρέχει η υπηρεσία EA Play, κάποιοι ξεκίνησαν ήδη να παίζουν.

Το παιχνίδι στο PS5 έχει όγκο αρχείων 38,5GB και τα διαθέσιμα modes είναι τα κλασικά που έχουμε συνηθίσει σε όλα τα παιχνίδια της σειράς τα τελευταία χρόνια. Στην κονσόλα της Sony ο τίτλος «τρέχει» στα 60fps και σε ανάλυση 4Κ με HDR, ενώ με τη βοήθεια του FIFA Experience οι παίκτες μπορούν να δημιουργήσουν ένα avatar για να το αξιοποιούν μέσα στο game και στην πλοήγηση στα μενού.

Τα animations δείχνουν σαν μια μείξη των παλαιότερων τίτλων με κάποια νέα, ενώ στη βάση του το gameplay δεν δείχνει τρομερά διαφορετικό. Η ΕΑ αναφέρει πως υπάρχει και ένα νέο σύστημα επιτάχυνσης για τους ψηφιακούς ποδοσφαιριστές που είναι μάλιστα προσαρμοσμένο και στα στατιστικά του κάθε ενός.

Το παιχνίδι κυκλοφορεί επίσημα την 1η Οκτωβρίου και μπορείτε να πάρετε μια γερή γεύση από δύο αγώνες που έχουν καταγραφεί, έναν μεταξύ Ρεάλ Μαδρίτης και Παρί Σεν Ζερμέν και έναν μεταξύ Τότεναμ και Μάντσεστερ Σίτι.