Θεσσαλονίκη: Είχαν κλειδώσει παιδί σε πορτ παγκάζ για να μην το βρουν οι αστυνομικοί, επεισοδιακή σύλληψη

Newsroom
Θεσσαλονίκη: Είχαν κλειδώσει παιδί σε πορτ παγκάζ για να μην το βρουν οι αστυνομικοί, επεισοδιακή σύλληψη
Μπροστά σ΄ ένα πρωτοφανές περιστατικό βρέθηκαν οι αστυνομικοί κατά τη διάρκεια επιχείρησης για τη σύλληψη διακινητών.

Ένα πρωτοφανές περιστατικό συνέβη κατά τη διάρκεια επιχείρησης για σύλληψη διακινητών, οι οποίοι μετέφεραν μετανάστες στην Ασπροβάλτα Θεσσαλονίκης.

Οι αστυνομικοί αντίκρισαν ένα μικρό παιδί μέσα στο πορτ μπαγκάζ του αυτοκινήτου των διακινητών.

Συγκεκριμένα, ο οδηγός και συνοδηγός μιας μαύρης BMW, που μετέφερε συνολικά πέντε μετανάστες από την Καβάλα στη Θεσσαλονίκη, έπεσαν σε μπλόκο των διωκτικών αρχών στην παλαιά εθνική οδό Θεσσαλονίκης - Καβάλας.

Η σύλληψη ήταν επεισοδιακή καθώς ο 19χρονος οδηγός του οχήματος ανέπτυξε ταχύτητα και στην περιοχή της Ρεντίνας εγκατέλειψε το όχημα προσπαθώντας να διαφύγει πεζός, ωστόσο μετά από καταδίωξη συνελήφθη, παρά τη σθεναρή αντίσταση που προέβαλε.

Κατά τον έλεγχο που διενεργήθηκε, διαπιστώθηκε ότι ο οδηγός στερούνταν ταξιδιωτικών εγγράφων, καθώς και άδειας ικανότητας οδήγησης. Στο εσωτερικό του αυτοκινήτου εντοπίσθηκε και συνελήφθη ο 29χρονος συνοδηγός καθώς και πέντε αλλοδαποί, οι οποίοι δε διέθεταν τα απαραίτητα έγγραφα για τη νόμιμη παραμονή τους στη χώρα, σύμφωνα με το thessnews.gr.

Στο πίσω κάθισμα του αυτοκινήτου οι αστυνομικοί βρήκαν τρεις μετανάστες και στο πορτ παγκάζ έναν ακόμα ενήλικο, μαζί μ΄ ένα μικρό παιδί.

Τόσο οι διακινητές όσο και οι μετανάστες συνελήφθησαν και πρόκειται να οδηγηθούν ενώπιον του εισαγγελέα, ενώ ο ανήλικος τέθηκε υπό την επίβλεψη δομής ανηλίκων.