Ελεονώρα Μελέτη: «Εύχομαι να έρθει η ώρα που θα "ξεβρακωθούν" πρόσωπα της τηλεόρασης» (vid)

Newsroom
Ελεονώρα Μελέτη: «Εύχομαι να έρθει η ώρα που θα "ξεβρακωθούν" πρόσωπα της τηλεόρασης» (vid)
Η Ελεονώρα Μελέτη βρέθηκε καλεσμένη της Ελένης Μενεγάκη και μίλησε για την πορεία της στο χώρο, τις δυσκολίες που αντιμετώπισε, τη γέννα της αλλά και για τη νέα της εκπομπή στο MEGA.

Η Ελεονώρα Μελέτη ήταν καλεσμένη στην εκπομπή του Mega «Ελένη» και μεταξύ άλλων μίλησε και για τον χώρο της τηλεόρασης.

«Το να μπορείς να σηκώνεσαι να πηγαίνεις στη δουλειά σου χαρούμενος είναι ανεκτίμητο. Έχω ανθρώπους δίπλα μου που τους πιστεύω, που ήθελα πολύ να συνεργαστώ.

Ήθελα πολύ να γυρίσω και σε αυτήν την ζώνη και με αυτόν τον τρόπο. Ένιωθα έτοιμη και πολύ αποφασισμένη. Έκανα τις περιπλανήσεις μου, έκανα άλλα πράγματα στην τηλεόραση, απομακρύνθηκα από αυτή λόγω της μικρής και τώρα νιώθω καλύτερα να βγω να κάνω τη δουλειά που αγαπώ. Δεν ξέρω αν έχω αλλάξει, νιώθω ότι αλλάζει το πρίσμα κάτω από το οποίο βλέπουμε τα πράγματα. Μεγαλώνω, ωριμάζω», ανέφερε χαρακτηριστικά η Ελεονώρα Μελέτη.

Όταν η Ελένη Μενεγάκη ρώτησε την Ελεονώρα Μελέτη για τα πρέπει και τα δεν πρέπει της καλής παρουσιάστριας, εκείνη απάντησε: «Μου αρέσει να παίζω αληθινά και καθαρά με τους συνεργάτες μου. Νομίζω ότι μπορούν να το επιβεβαιώσουν και οι ίδιοι. Τους αγαπώ, τους φροντίζω και τους σέβομαι. Η τηλεόραση είναι σκληρός χώρος, στην τηλεόραση γίνονται τα ακατάληπτα πίσω από τις κάμερες και το ξέρουν όλοι και κάποια στιγμή εύχομαι να έρθει η ώρα που θα "ξεβρακωθούν" -κυριολεκτικά και με τη λέξη που στο λέω- πρόσωπα της τηλεόρασης και θα αποκαλυφθούν τα πραγματικά τους πρόσωπα στον κόσμο. Αν και νομίζω ότι ο κόσμος είναι γάτα και κάποια στιγμή καταλαβαίνει. Όπως στο λέω. Σημασία για εμένα έχει ο σεβασμός στις συνεργασίες», σημείωσε.

Το αστείο περιστατικό με τον Γιάννη Βούρο

Η παρουσιάστρια παραδέχθηκε πως υπήρξε στο παρελθόν πολύ ερωτευμένη με Έλληνα ηθοποιό και μάλιστα δεν δίστασε να τον κατονομάσει.

Όπως είπε η Ελεονώρα Μελέτη υπήρξε πολύ ερωτευμένη με τον ηθοποιό Γιάννη Βούρο. «Δηλώνω ότι έχω υπάρξει πολύ ερωτευμένη με τον Γιάννη Βούρο. Θεωρώ ότι ήταν ένας από τους πιο ωραίους πρωταγωνιστές, ιδίως όταν έκανε τον κακό, τον γκομενιάρη που πλήγωνε τις γυναίκες στα σίριαλ της Άννας Ανδριανού…», εξομολογήθηκε η Ελεονώρα Μελέτη.

«Αυτή η φωνή του η φοβερή, το ύφος, αυτό το βλέμμα… ήμουν πολύ ερωτευμένη!», συμπλήρωσε χτες η Ελεονώρα Μελέτη.

«Ο Γιάννης Βούρος πήρε τον άντρα μου και έμεινα… Λέω τι τον πήρε να του πει;», αναφερόμενη σήμερα στον παλιό της έρωτα με τον ηθοποιό.