WELL BEING ΣΧΕΣΕΙΣ & ΣΕΞ

4 πράγματα που οι ανεξάρτητες γυναίκες δεν κάνουν στις σχέσεις


23 Σεπτεμβρίου 2021

4 πράγματα που οι ανεξάρτητες γυναίκες δεν κάνουν στις σχέσεις

Οι περισσότερες γυναίκες που βρίσκονται σε μια σχέση δίνουν όλη τη ψυχή τους. Όχι πως οι άντρες δεν προσπαθούν, κάθε άλλο. Είναι όμως μια αλήθεια πως οι γυναίκες έχουν την τάση να προσφέρουν περισσότερα. Είναι εξάλλου και επιστημονικά αποδεδειγμένο πως το γυναικείο φύλο χειρίζεται καλύτερα τα συναισθήματα και είναι πιο δοτικό στις σχέσεις. 

Όμως υπάρχουν και κάποια πράγματα που οι δυναμικές γυναίκες δεν θα δεχόντουσαν ποτέ να κάνουν σε μια σχέση. 

Δεν λένε ποτέ ψέματα για τα συναισθήματά τους. Οι δυναμικές γυναίκες εκφράζουν τη δυσαρέσκειά τους για οτιδήποτε της έχει ενοχλήσει και αναμένουν από τον σύντροφό τους να κατανοήσει τις ανάγκες τους. Προφανώς, αυτό πρέπει να κάνει και ο σύντροφός τους, ούτως ώστε να υπάρχει επικοινωνία στη σχέση και τα όποια προβλήματα να αντιμετωπίζονται άμεσα.

Δεν συγχωρούν την απιστία. Τουλάχιστον όχι όταν όλα τα σημάδια δείχνουν πως θα ξανασυμβεί. Επιλέγουν να αποχωρήσουν από τη σχέση όταν διαπιστώσουν πως ο σύντροφός τους δεν είναι φαν της μονογαμίας, χωρίς να βρίσκουν συνέχεια ελαφρυντικά και τρόπους να τον δικαιολογήσουν. 

Δεν φοβούνται να χωρίσουν. Δεν έχουν τη σχέση ως δεκανίκι, εάν δεν περνάνε καλά θα φύγουν. Προτιμούν να είναι single από το να συμβιβαστούν σε μια μορφή σχέσης που δεν τις καλύπτει.

Δεν κάνουν τα πάντα μαζί με τον σύντροφό τους. Όση αγάπη, δέσιμο και οικειότητα κι αν υπάρχει σε μια σχέση, ο προσωπικός χρόνος είναι απαραίτητος και για τους δύο. Αντικειμενικά μιλώντας, δεν γίνεται να θέλουμε να κάνουμε ακριβώς τα ίδια πράγματα, όλη την ώρα. Για αυτό και οι ανεξάρτητες γυναίκες ξέρουν πως χρειάζονται χώρο και χρόνο για τους φίλους τους αλλά και για τον εαυτό τους, χωρίς την απαραίτητη παρουσία του συντρόφου τους.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τη διατροφή, τη γυμναστική, το σεξ και την ψυχική υγεία.