Η γυναίκα που βρήκε τον 4χρονο στον δρόμο στην Θεσσαλονίκη: «Είδα στα μάτια του, το παιδί μου» (vid)

Newsroom
Η γυναίκα που βρήκε τον 4χρονο στον δρόμο στην Θεσσαλονίκη: «Είδα στα μάτια του, το παιδί μου» (vid)
Συγκλονίζει η περιγραφή της γυναίκας που βρήκε τον 4χρονo να περιπλανιέται μόνος του στον δρόμο, στην Θεσσαλονίκη.

Η γυναίκα που εντόπισε το 4χρονο αγόρι που περιπλανιόταν μόνο του στον Εύοσμο Θεσσαλονίκης, έχοντας φύγει από το νηπιαγωγείο του, χωρίς να γίνει αντιληπτός, μίλησε στην εκπομπή του Mega «Live News».

Για την στιγμή που βρήκε το παιδί να περπατά μόνο του στον δρόμο είπε: «Περπατούσε στον δρόμο. Φανταστείτε έναν 4χρονο τι κίνδυνοι υπάρχουν. Τα είχε χαμένα».

«Είδα στα μάτια του παιδιού το παιδί μου. Δε θέλω να σκέφτομαι τι θα μπορούσε να είχε συμβεί. Τον έβλεπαν κι άλλοι, αλλά δεν έκαναν τίποτα», συμπλήρωσε.

Το μικρό αγοράκι τριγυρνούσε για αρκετά λεπτά στους δρόμους κοντά στο νηπιαγωγείο, μέχρι που η γυναίκα που περνούσε τυχαία από το σημείο αναρωτήθηκε γιατί ένα παιδάκι κυκλοφορεί μόνο του.

«Πήγα το παιδί μου στο σχολείο, το είδα μόνο του και αναρωτήθηκα τι έχει γίνει. Δεν είμαι από τη γειτονιά, δεν το ήξερα, σκέφτηκα να καλέσω την αστυνομία», τόνισε.

Το πρώτο πράγμα που προσπάθησε να κάνει, είναι να φροντίσει το παιδί να μην πανικοβληθεί και να παραμείνει μαζί της, έως ότου έρθει η αστυνομία.

«Το μόνο που μου ζήτησε ήταν το αγαπημένο του παιδικό. Του το έβαλα στο κινητό μου. Ευτυχώς που ήταν και ο μεγάλος μου γιος μαζί μου, γιατί αλλιώς το παιδί πήγε να μου φύγει μια δυο φορές», συμπλήρωσε.

Σύμφωνα με τη μαρτυρία της γυναίκας περαστικοί το αναγνώρισαν και κατάλαβαν αμέσως ότι με κάποιον τρόπο είχε φύγει από το σχολείο του, ολομόναχος.

«Περαστικοί είδαν το παιδάκι, το αναγνώρισαν και ειδοποίησαν το νηπιαγωγείο. Όταν ήρθαν οι αστυνομικοί ήρθε και η νηπιαγωγός», ανέφερε.