Σοκαριστικό ατύχημα με ποδηλάτη και αυτοκίνητο που μπήκε ανάποδα σε κυκλικό κόμβο στην Αγγλία (vid)

Newsroom
Σοκαριστικό ατύχημα με ποδηλάτη και αυτοκίνητο που μπήκε ανάποδα σε κυκλικό κόμβο στην Αγγλία (vid)
Άγιο είχε ένας ποδηλάτης στην Αγγλία όταν αυτοκίνητο που μπήκε ανάποδα σε κυκλικό κόμβο, τον πέταξε στον αέρα.

Τυχερός μέσα στην ατυχία του στάθηκε ένας ποδηλάτης, που χτυπήθηκε από αυτοκίνητο, το οποίο πήρε λάθος δρόμο σε κυκλικό κόμβο. Ο ποδηλάτης ευτυχώς γλίτωσε τον σοβαρό τραυματισμό με το βίντεο να κόβει την ανάσα.

Ο Τζακ Σκόφιλντ από το Λιντς χτυπήθηκε μετωπικά σε ένα μίνι κυκλικό κόμβο και το ποδήλατό του έφυγε στον αέρα. Αμέσως μετά το τροχαίο συγκεντρώθηκε κόσμος για να ελέγξει την κατάσταση του ποδηλάτη ενώ στη συνέχεια κάλεσαν ασθενοφόρο.

«Υπήρχε ένα μίνι κυκλικός κόμβος. Μπαίνω για να στρίψω δεξιά και αυτοκίνητο ήρθε από τα αριστερά μου. Αλλά αντί να με αφήσει να περάσω, είχε πάρει λάθος δρόμο και έπεσε κατευθείαν πάνω μου. Τρακάραμε μετωπικά. Πέρασε σαν να μην υπήρχε κυκλικός κόμβος», είπε ο ποδηλάτης.

Ο Τζακ πέρασε πέντε ώρες στο νοσοκομείο για τις απαραίτητες εξετάσεις. «Είμαι πραγματικά τυχερός που δεν τραυματίστηκα σοβαρά. Νομίζω ότι την γλίτωσα με ένα σπασμένος δάχτυλο του ποδιού μου. Υπάρχουν πολλές περιπτώσεις σαν την δική μου που άνθρωποι τραυματίστηκαν πολύ πιο σοβαρά», είπε. Το ποδήλατό του πάντως, καταστράφηκε από τη σύγκρουση.