Το Campari υλοποιεί για δεύτερη χρονιά την πρωτοβουλία #CheersForTheCause

Newsroom
Το Campari υλοποιεί για δεύτερη χρονιά την πρωτοβουλία #CheersForTheCause
Το εμβληματικό ιταλικό ποτό μας καλεί και φέτος να απολαύσουμε το αγαπημένο μας Negroni και να στηρίξουμε τη δράση της ΜΚΕ Metron Ariston, με στόχο τη συγκέντρωση του μεγαλύτερου tip που δόθηκε ποτέ για το προσωπικό των bars!

Το εμβληματικό ιταλικό ποτό Campari υλοποιεί για δεύτερη χρονιά την ξεχωριστή πρωτοβουλία #CheersForTheCause και μας καλεί να απολαύσουμε το iconic cocktail Negroni και να στηρίξουμε το προσωπικό των bars μέσω της μη κερδοσκοπικής εταιρείας Metron Ariston.

Για να συμμετέχουμε στη συγκεκριμένη πρωτοβουλία του Campari μοιραζόμαστε από 20/9 ως 13/10 στα Social Media το αγαπημένο μας Negroni με hashtag #cheersforthecause και mention @camparigreece και για κάθε share της φωτογραφίας το Campari θα διαθέτει ένα χρηματικό ποσό στη Metron Ariston. Στόχος είναι να συγκεντρωθεί το μεγαλύτερο tip που δόθηκε ποτέ για το προσωπικό των bars.

bcbc

Για την προβολή της ενέργειας το Campari δημιούργησε ένα video που παρουσιάζει ο ambassador του Campari, Αποστόλης Τότσικας και καλεί το κοινό να υποστηρίξει το #CheersForTheCause. Στο video συμμετέχουν επίσης σημαντικοί εκπρόσωποι της ελληνικής κοινότητας των bartenders όπως ο Κωνσταντίνος Τσάτσος, Head Brand Ambassador Campari, η Ναταλία Λιβιτσάνου, Bar Manager Mr.Fox και ο Δημήτρης Καραπάνος, Bartender Athénée.

Μπορείτε να παρακολουθήσετε το video της καμπάνιας στο επίσημο κανάλι του Campari στο YouTube: Campari Greece