Πρώην σύντροφος της 42χρονης που βρέθηκε τσιμεντωμένη στην Κυπαρισσία: «Δεν την σκότωσα εγώ, την αγαπούσα» (vid)

Newsroom
Πρώην σύντροφος της 42χρονης που βρέθηκε τσιμεντωμένη στην Κυπαρισσία: «Δεν την σκότωσα εγώ, την αγαπούσα» (vid)
Ο 39χρονος παραδόθηκε στο αστυνομικό τμήμα του αεροδρομίου του Αϊντχόφεν, στην Ολλανδία, το μεσημέρι της Παρασκευής (17/9).

Παραδόθηκε σήμερα (17/9) στις Αρχές ο πρώην σύντροφος της 42χρονης, το πτώμα της οποίας βρέθηκε «τσιμεντωμένο» στην Κυπαρισσία.

Ο 39χρονος καταζητούμενος Ρουμάνος που είχε σχέση με τη Μόνικα Γκιους, μίλησε στην εκπομπή του Mega «Live News»

«Εγώ σήμερα θα παραδοθώ. Δεν έχω να κρύψω κάτι, δεν κρυβόμουν ποτέ και μακάρι να βρεθεί αυτός που τη σκότωσε και να πληρώσει για τα πάντα. Και ούτε πρόκειται να είχα κάνει ποτέ φόνο. Καταρχήν εγώ τρελαίνομαι που το ακούω ακόμα. Μου είπαν ότι την βρήκαν κιόλας μέσα στην αυλή μου… τρελάθηκα! Δεν το… δεν μπορώ να το συνειδητοποιήσω αυτό. Όχι ότι την βρήκανε. Ότι είναι πεθαμένη κιόλας. Δεν μπορείτε να καταλάβετε…να ‘ρθείτε εδώ κοντά μου και να βάλετε το χέρι στην καρδιά μου να δείτε πώς χτυπάει», είχε αναφέρει πριν παραδοθεί.

«Δεν την σκότωσα, την αγαπούσα»

Ο 39χρονος στην αποκλειστική του συνέντευξη αναφέρεται στη σχέση του με την άτυχη γυναίκα, επικαλείται την αγάπη του γι’ αυτήν και εμφανίζεται σοκαρισμένος για την δολοφονία της.

«Τον τελευταίο χρόνο που ήμασταν μαζί, η Μόνικα χάθηκε τελείως. Είχε τέτοια κατάθλιψη… Μου έλεγαν «ρε φίλε, δεν είναι για σένα, δεν το βλέπεις; Η γυναίκα… πάει, τελείωσε. Έχει καταντήσει αλκοολική. Με εσένα δε θα κάνει σπίτι ποτέ». «Αφού την αγαπάω», τους έλεγα. Μετά από σχεδόν 8μηνο με ένα χρόνο… της έχω δώσει δαχτυλίδι, είπα αν θέλει να με παντρευτεί και μου είπε ναι. Κι εγώ, στο Θεό είχα φτάσει από την ευτυχία. Δεν πρόκειται να κρυφτώ, γιατί δεν έχω κάνει κάτι κακό. Ούτε πρόκειται να γίνω φονιάς. Ειδικά με μια γυναίκα που έχουμε ζήσει μαζί τρία χρόνια. Μαζί μου είχε μείνει έγκυος πέντε φορές. Τι λες τώρα; Τα είχε χάσει τα μωρά μας», ανέφερε.

Ο 39χρονος ισχυρίζεται μάλιστα, ότι στον χρόνο που προσδιορίζεται η δολοφονία, όχι μόνο είχαν ήδη χωρίσει αλλά ο ίδιος δεν ήταν καν στην Ελλάδα αλλά στη Ρουμανία.

«Εγώ την έπιασα στα πράσα και της είπα έλα αύριο, μεθαύριο να πάρεις τα ρούχα. Και τελείωσε από τότε. Εγώ έφυγα Φεβρουάριο, Φεβρουάριο μήνα, 20 εκεί 25 τέτοιο, κάτι τέτοιο, για Ρουμανία πρώτη φορά. Πάω πέρα, έκατσα δυο βδομάδες, ξαναγύρισα Ελλάδα, έκατσα μια βδομάδα καραντίνα κι έφυγα. 15 του μηνός, 15 Μαρτίου, το θυμάμαι αυτό δε… αυτό δε θα το ξεχάσω ποτέ. Και τότε έμεινα εκεί, δεν ξαναγύρισα στην Ελλάδα», τόνισε.

Ποιους δείχνει ο Ρουμάνος

Ο δικηγόρος του, τονίζει ότι ο 39χρονος που αρνείται τις κατηγορίες, βρίσκεται στην διάθεση των αρχών και αναφέρει ένα ακόμα στοιχείο, το οποίο εκτιμά ότι είναι κρίσιμο στην υπόθεση, σύμφωνα με ρεπορτάζ του Mega.

«Αυτό που μου είπε και μου κάνει εντύπωση είναι ότι πριν τα Χριστούγεννα του 2020, είχε διακοπεί η παροχή ηλεκτρικού ρεύματος στη μονοκατοικία. Και διερωτάται. Πώς είναι δυνατόν να σπάσει ένα τσιμέντο, που χρειάζεται εργασία, τουλάχιστον τριών, τεσσάρων ωρών, χωρίς ένα κομπρεσέρ και τον απαραίτητο εξοπλισμό, ακόμη κι ένα φτυάρι. Που δεν υπήρχε ποτέ στο σπίτι του για να ανοίξει ένας τάφος και να θάψει μία γυναίκα», αναφέρει.

Σύμφωνα με τον 39χρονο, δύο είναι οι βασικοί ύποπτοι για τη δολοφονία της Μόνικα και τονίζει ότι εκείνο το διάστημα, πληροφορήθηκε ότι κάποιοι είχαν διαρρήξει το σπίτι του στην Ελλάδα.