Άρχισαν τα όργανα: Η Konami ανακοίνωσε το πρώτο πακέτο περιεχομένου του eFootball 2022 στα €40!

Παύλος Παπαπαύλου
Άρχισαν τα όργανα: Η Konami ανακοίνωσε το πρώτο πακέτο περιεχομένου του eFootball 2022 στα €40!
Κι όμως, τα πρώτα βασικά έξτρα κομμάτι του παζλ θα κοστίζουν κάτι λιγότερο από ένα πλήρες game.

Μπορεί η Konami να ανακοίνωσε τη μετατροπή του PES σε eFootball και σε ένα μοντέλο δωρεάν διάθεσης με τη λογική “free-to-play”, ωστόσο φαίνεται πως αποκάλυψε αρκετά σύντομα τα πλάνα της για το μέλλον και το περιεχόμενο που θα ακολουθήσει. Η ιαπωνική εταιρεία ξεκίνησε να διαθέτει ήδη για προ-παραγγελία ένα έξτρα τμήμα με στοιχεία του game που κοστίζει €40 και ονομάζεται “eFootball 2022 Premium Player Pack”.

Περιλαμβάνει 6 “Chance Deals”, 2800 eFootball Coins και 2 έξτρα Chance Deals για όσους το προ-παραγγείλουν. Τα Chance Deals επιτρέπουν στους παίκτες να υπογράψουν συμφωνία με έναν από τους 10 top Ambassadors και Clubsτου του τίτλου και κάθε φορά θα τους εμφανίζεται και από ένα αντικείμενο. Για όποιον δηλαδή θελήσει και τους 16, θα πρέπει να δαπανήσει €80!

eFootball 2022

Κάτι που έχει επίσης σημασία είναι το ότι το συγκεκριμένο περιεχόμενο θα μπορεί να χρησιμοποιηθεί μετά τα μέσα Νοεμβρίου 2021, καθώς στις 30 Σεπτεμβρίου που θα κυκλοφορήσει το game δεν θα υπάρχει τίποτα διαθέσιμο.

Στα μέσα Νοεμβρίου θα κυκλοφορήσει το πρώτο μεγάλο update του παιχνιδιού που θα προσθέτει διάφορα modes, όπως το Creative Teams (που θυμίζει το myClub των περασμένων παιχνιδιών της σειράς).