Χαμός με την φανέλα ΕΣΣΔ της Τζούλιας Νόβα: «Όσο ήταν η Σοβιετική Ενωση δεν πείνασε κανείς» (pic)

Newsroom
Χαμός με την φανέλα ΕΣΣΔ της Τζούλιας Νόβα: «Όσο ήταν η Σοβιετική Ενωση δεν πείνασε κανείς» (pic)
Φωτιές «άναψε» η Τζούλια Νόβα με μια φωτογραφία της στην οποία φορά ένα λευκό μπλουζάκι με τα αρχικά της Σοβιετικής Ένωσης στα ρωσικά.

Η Τζούλια Νόβα που ετοιμάζεται να φέρει στον κόσμο το πρώτο της παιδί έφερε αναστάτωση στο instagram με μια φωτογραφία που ανέβασε. Στη φωτογραφία φοράει ένα λευκό μπλουζάκι με τα αρχικά της Σοβιετικής Ένωσης στα ρωσικά και ένα σφυροδρέπανο στο στήθος.

Κάτι που προκάλεσε πολλές αντιδράσεις από τους ακόλουθούς της με έναν από αυτούς να της γράφει χαρακτηριστικά: «Ντροπή σου, νέα κοπέλα Ουκρανικής καταγωγής να φοράς τέτοια μπλούζα... Η μαμά σου ή η γιαγιά σου δεν σου έχει μιλήσει ποτέ για την ιστορία σας;».

Με την ίδια να του απαντά: «Επειδή μου έχουν μιλήσει οι γονείς, γονείς των φίλων μου και οι παππούδες γι αυτό και δεν έχω πρόβλημα να την φορέσω. Όσο ήταν η Σοβιετική ένωση δεν πείνασε κανείς από όσους γνωρίζουμε, υπήρχε δωρεάν παιδεία, δωρεάν νοσήλια, δουλειά και γενικά δεν είχε κακή ποιότητα ζωής ο κόσμος. Σπούδαζες και το ίδιο το κράτος κοιτούσε να σου βρει θέση εργασίας και ήξερες πως δεν θα έχεις άγχος για την επιβίωση σου. Ένταξη δεν μπορούσε ο κόσμος να ταξιδέψει εξωτερικό οκ και όλα τα προϊόντα έπρεπε να είναι ντόπια και όχι εισαγωγής. Οκ αλλά κατά τα άλλα δεν ήταν κι τόσο άσχημα. Και αν σκεφτείς ότι μετά την διάλυση ο κόσμος πεινάει εκεί όποτε χωρίς να συμφωνώ να ξανά γινόταν η Σοβιετική ένωση δεν μπορώ να πω ότι ήταν όλα τόσα άσχημα εκείνα τα χρόνια».

Δείτε την ανάρτηση με την φωτογραφία