Γεροβασίλη για Πλεύρη: «Δεν αγαπάει τους ανθρώπους, η υπουργοποίηση του μας κάνει διεθνώς ρεζίλι» (vid)

Newsroom
Γεροβασίλη για Πλεύρη: «Δεν αγαπάει τους ανθρώπους, η υπουργοποίηση του μας κάνει διεθνώς ρεζίλι» (vid)
Τον Θάνο Πλεύρη υπερασπίστηκε ο βουλευτής της ΝΔ, Νικήτας Κακλαμάνης.

Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Όλγα Γεροβασίλη, μιλώντας στο «MEGA Σαββατοκύριακο», αναφέρθηκε μεταξύ άλλων και στην τοποθέτηση του Θάνου Πλεύρη ως υπουργού Υγείας.

Ανέφερε πως ο νέος υπουργός Υγείας «δεν αγαπά τους ανθρώπους», τονίζοντας πως «έχει κάνει δηλώσεις για τους μετανάστες στα σύνορα»

«Η κυβέρνηση δεν έκανε τίποτα για να πείσει. Έπρεπε να ξεκινήσει στοχευμένη καμπάνια σε συγκεκριμένες ομάδες από την άνοιξη» ανέφερε αρχικά η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ για το θέμα των εμβολιασμών.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στην περίπτωση Πλεύρη: «Η υπουργοποίηση του Πλεύρη, θεωρείται ότι μπορεί να υπερασπίσει την υγεία στην Ελλάδα, από έναν άνθρωπο που δεν αγαπά τους ανθρώπους», ανέφερε αρχικά.

«Δικές του δηλώσεις είναι αυτές. Άνθρωπος δεν είναι αυτός που ζει εντός της ευρωπαϊκής ή της ελληνικής επικράτειας. Η ανθρώπινη ύπαρξη ξεπερνάει τα όρια. Όταν ο ίδιος έχει κάνει δηλώσεις για τους μετανάστες στα σύνορα, που δεν θέλω να επαναλάβω. Δεν μπορεί, είναι ντροπή και έχουμε γίνει διεθνώς ρεζίλι με την υπουργοποίηση του κυρίου Πλεύρη» πρόσθεσε η κ. Γεροβασίλη.

Τον Θάνο Πλεύρη υπερασπίστηκε ο βουλευτής της ΝΔ, Νικήτας Κακλαμάνης, ο οποίος όπως είπε, και ο ίδιος έχει κάποιες ιδεολογικοπολιτικές διαφορές με τον υπουργό Υγείας.

«Άλλο έχω διαφορετική άποψη για τις ιδεολογικές τοποθετήσεις του όποιου πολιτικού μου αντιπάλου και άλλο να προβαίνω σε χαρακτηρισμούς ότι ο κύριος Πλεύρης δεν αγαπά τους ανθρώπους. Είναι διαφορετικά αυτά τα πράγματα» είπε ο κ. Κακλαμάνης απευθυνόμενος στην βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ.

«Για κάποιες ιδεολογικές αποχρώσεις που έχει ο κ. Πλεύρης έχω κι εγώ διαφορετικές απόψεις. Άλλο όμως αυτό και άλλο να κατηγορείται ένας συνάδελφος που έγινε υπουργός Υγείας, που είναι ένα υπουργείο που κατεξοχήν ο υπουργός πρέπει να αγαπά τους ανθρώπους, ότι δεν αγαπά τους ανθρώπους. Είναι συνάδελφος μου και για λόγους fair play γιατί είμαστε στην ίδια εκλογική περιφέρεια, πρέπει να τον υποστηρίξω» πρόσθεσε.

Το απόσπασμα από το 06:30 κι έπειτα