Judo: Ένα συναρπαστικό σπορ για παιδιά, ένα χρήσιμο σπορ για μεγάλους!

Judo: Ένα συναρπαστικό σπορ για παιδιά, ένα χρήσιμο σπορ για μεγάλους!
Ελάτε στον σύλλογο των πρωταθλητών.

Ο Α.Σ. Ολυμπιονίκης Α.Ι. Ρέντη ιδρύθηκε το 2004 και από την πρώτη στιγμή έμελλε να γίνει ο σύλλογος των πρωταθλητών judo. Από τις τάξεις του έχουν βγει και εξακολουθούν να βγαίνουν πρωταθλητές judo που πρωταγωνιστούν σε όλες τις αγωνιστικές κατηγορίες στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Στους νέους του χώρους, στη Λεωφ. Φλέμινγκ 67 στο Ρέντη, παιδιά από 5 ετών μπορούν να διδαχθούν από έμπειρους προπονητές όλες τις αξίες και τις αρετές ενός Ολυμπιακού αθλήματος.

Σεβασμός, ευγένεια αυτοέλεγχος, αξιοπρέπεια, φιλία, εντιμότητα, αυτοπεποίθηση, είναι μερικές μόνο από τις βασικές αξίες που, μαζί με την αγωνιστικότητα, μαθαίνουν αγόρια και κορίτσια από τα πρώτα τους κιόλας βήματα.

Τα 3 πρώτα μαθήματα είναι δωρεάν. Δώστε λοιπόν την ευκαιρία στα παιδιά σας να δουν από κοντά και να προπονηθούν, μαζί με έναν τζουντόκα που τίμησε τα ελληνικά χρώματα στους πρόσφατους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο. Τον Αλέξη Ντανατσίδη, Πρωταθλητή Ευρώπης, Κόσμου και μέλος της Ολυμπιακής Ομάδας του Τόκιο.

Ο Σύλλογος είναι αναγνωρισμένος από τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού, είναι μέλος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Τζούντο και εννοείται ότι τηρούνται όλα τα πρωτόκολλα ασφάλεια και υγιεινής.

Λεωφ. Φλέμινγκ 67, Αγ. Ιωάννης Ρέντη, 210 4828306