Το Xbox γίνεται επίσημος συνεργάτης της αγγλικής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας (vid)

Παύλος Παπαπαύλου
Το Xbox γίνεται επίσημος συνεργάτης της αγγλικής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας (vid)
Χορηγεί όλες τις εθνικές ομάδες της χώρας και επεκτείνει την παρουσία του στο Γουέμπλει.

Το Xbox ανακοίνωσε πως είναι πλέον ο επίσημος συνεργάτης της αγγλικής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας, στην προσπάθειά του να προσεγγίσει ακόμη περισσότερα κοινά. Η συμφωνία θα είναι πολυ-ετής και περιλαμβάνει την επίσημη εθνική ανδρική ομάδα, την επίσημη εθνική γυναικεία ομάδα, την ομάδα eSports eLions, αλλά και την εμφάνιση διαφημιστικών μηνυμάτων στο Γουέμπλει.

Το κεντρικό μήνυμα της συμφωνίας είναι «Όταν όλοι παίζουν, όλοι κερδίζουμε», υπενθυμίζοντας και τις πολλές ενέργειες της Microsoft για προσέγγιση κοινού με ειδικές ανάγκες στα games. «Ως ομάδα του Xbox θέλουμε να σπάμε πάντα τα όρια και να προσφέρουμε διασκέδαση σε όλους και σε όλο τον κόσμο», δήλωσε ο Μάρκο Γουόλτενμπεργκ, επικεφαλής των συνεργασιών του Xbox.

H Κάθριν Σουάρμπρικ, διευθύντρια επικοινωνίας και marketing της FA δήλωσε πως «είμαστε ενθουσιασμένοι με τη συνεργασία του Xbox, ενός brand που συμβαδίζει με το όραμα και τις αξίες μας. Το gaming το έχει αγκαλιάσει μεγάλη μερίδα του κοινού και αυτή η συνεργασία θα προσφέρει πολλά και στις δύο πλευρές».

Δείτε ένα σχετικό video που συνόδευσε την ανακοίνωση, στη συνέχεια.