Πασχάλης: «Θα απέφευγα την επιπόλαιη συνεύρεσή μου, που ονόμασα στιγμιαίο μου λάθος»

Πασχάλης: «Θα απέφευγα την επιπόλαιη συνεύρεσή μου, που ονόμασα στιγμιαίο μου λάθος»
Ο τραγουδιστής Πασχάλης, μίλησε για το τι έχει μετανιώσει.

Ο Πασχάλης έδωσε συνέντευξη στο «Λοιπόν» και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην καριέρα του αλλά και στην προσωπική ζωή του και τα χρόνια κοινής πορείας με την σύζυγό του Αλίκη.

Ωστόσο ανέφερε πως αν άλλαζε κάποια στιγμή θα ήταν η επιπόλαιη συνεύρεσή του με την θαυμάστριά του, την οποία χαρακτήρισε «στιγμιαίο λάθος».

Αναλυτικά:

Με τη σύζυγό σας είστε πάρα πολλά χρόνια μαζί. Τελικά τι είναι αυτό που κάνει μια σχέση να αντέχει στον χρόνο;

«Πρώτα ο έρωτας και μετά ο συνεχής διάλογος και η κατανόηση μεταξύ του ζευγαριού για την επίλυση του όποιου προβλήματος».

Πώς γνωριστήκατε με την γυναίκα σας;

«Μέναμε στην ίδια γειτονιά και κάποια στιγμή που πέρασε από δίπλα μου, μου είπε «Hello Drug-storeman». Εγώ τότε ήμουν με το πρώτο μου συγκρότημα, τους «DRUGSTOREMEN» και έτσι γνωριστήκαμε. Τα φτιάξαμε για έξι μήνες, μας χώρισε ο πατέρας της και μετά από δύο χρόνια, το 1977 ξαναβρεθήκαμε και μέχρι τώρα είμαστε συνεχώς μαζί. Με την Αλίκη θα είμαστε μαζί μέχρι να πεθάνουμε».

Τι είναι αυτό που αγαπάτε πολύ σε εκείνη;

«Είναι η ντομπροσύνη της, η ειλικρίνειά της και η ζεστή της καρδιά. Από εκεί και πέρα φοβερή νοικοκυρά, σύζυγος και μάνα».

Ζήσατε δύσκολες στιγμές στον γάμο σας. Φτάσατε ποτέ κοντά στο διαζύγιο;

«Ποτέ. Ούτε κατά διάνοια».

Αν γυρνάγατε τον χρόνο πίσω, τι θα είχατε κάνει διαφορετικά;

«Θα απέφευγα την επιπόλαιη συνεύρεσή μου, την οποία ονόμασα αυθόρμητα στιγμιαίο μου λάθος, με μία επίμονη θαυμάστριά μου».