Το ευχαριστώ του Οικονομόπουλου στους γιατρούς του Ευαγγελισμού και τους θαυμαστές του (pic)

Το ευχαριστώ του Οικονομόπουλου στους γιατρούς του Ευαγγελισμού και τους θαυμαστές του (pic)
Με ανάρτησή του στο Facebook, ο Νίκος Οικονομόπουλος ευχαρίστησε όσους τον βοήθησαν στην περιπέτεια με τον κορονοϊό.

Λίγο μετά αφού έγινε γνωστό οτι πήρε εξιτήριο από τον Ευαγγελισμό που νοσηλευόταν με κορονοϊό, ο Νίκος Οικονομόπουλος έκανε μία ανάρτηση στο Facebook με την οποία ευχαρίστησε όσους τον βοήθησαν και περιέγραψε πως ήταν τις 4 ημέρες που νοσηλευόταν στο νοσοκομείο

«Θέλω μέσα από την καρδιά μου να ευχαριστήσω το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό, όπως και τη διοίκηση του νοσοκομείου “Ευαγγελισμός” για την ιατρική προσφορά, αλλά και την ανθρώπινη συμπεριφορά τους. Βοήθησαν τα μέγιστα για να ξεπεράσω όσο πιο ανώδυνα γίνεται την περιπέτεια της υγείας μου. Αν και η θεραπεία του covid-19 διακρίνεται για τη μοναξιά που τη διακατέχει, δεν αισθάνθηκα μόνος ούτε μια στιγμή.

Είχα συντροφιά την Πίστη μου, την οικογένεια μου και τους φίλους μου που με κράτησαν νηφάλιο και μου αναπλήρωσαν όση ενέργεια μου “έκλεβε” ο πυρετός, για να ξεπεράσω αυτή τη δοκιμασία. Τα χιλιάδες μηνύματα συμπαράστασης που έλαβα μου φώτισαν τις μέρες που έμεινα στο κρεβάτι του νοσοκομείου. Μου έκαναν συντροφιά τις νύχτες που ο ύπνος δεν έρχονταν και με έκαναν να αισθανθώ ρίγη συγκίνησης. Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε κάθε μία και κάθε έναν από εσάς, που ξοδέψατε λίγες στιγμές από την καθημερινότητα σας για να μου σταθείτε.

Εύχομαι να είστε όλοι καλά και ο Θεός να σας προσέχει. Με ειλικρινή εκτίμηση και σεβασμό»