Οι Metallica παρουσιάζουν το «The Metallica Podcast» (vid)

Οι Metallica παρουσιάζουν το «The Metallica Podcast» (vid)
Οι Metallica θα παρουσιάσουν το δικό του podcast αυτή την εβδομάδα.

Το heavy metal συγκρότημα ανακοίνωσε ότι το «The Metallica Podcast: Volume 1 - The Black Album» θα κάνει πρεμιέρα στις 20 Αυγούστου.

Το podcast οκτώ επεισοδίων θα διερευνά τη δημιουργία του ομώνυμου πέμπτου άλμπουμ των Metallica, γνωστό ως «The Black Album». Το άλμπουμ του 1991 περιλαμβάνει single όπως «Enter Sandman», «The Unforgiven» και «Nothing Else Matters».

Στο «The Metallica Podcast: Volume 1» συμμετέχουν τα μέλη του συγκροτήματος και σχεδόν 40 ειδικοί καλεσμένοι, συμπεριλαμβανομένων του πρώην μπασίστα του γκρουπ, Τζέισον Νιούστεντ, του παραγωγού Μπομπ Ροκ, του προσωπικού του στούντιο και των περιοδειών, κριτικών μουσικής, φίλων και άλλων.

Με το νέο podcast γιορτάζεται η επερχόμενη κυκλοφορία του remastered «Black Album» και εξετάζεται η συνεχιζόμενη πολιτιστική επίδραση του άλμπουμ. Οι Metallica θα κυκλοφορήσουν επανέκδοση του Black Album στις 10 Σεπτεμβρίου.

Επιπλέον η μπάντα θα κυκλοφορήσει το άλμπουμ «The Metallica Blacklist» με διασκευές των Weezer, St. Vincent, Corey Taylor, Miley Cyrus και Watt, Elton John, Chris Stapleton και άλλων.

Οι Metallica σχηματίστηκαν το 1981. Η μπάντα κυκλοφόρησε το 10ο άλμπουμ τηςThe band «Hardwired... to Self-Destruct»το 2016.