«Γλέντι» στον Γιάννη Λοβέρδο για φωτογραφία πυροσβέστη που πήρε από video game (pics)

«Γλέντι» στον Γιάννη Λοβέρδο για φωτογραφία πυροσβέστη που πήρε από video game (pics)
Ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας αντί να βάλει μία πραγματική φωτογραφία με πυροσβέστη που δίνει και την ψυχή του στις φωτιές, έβαλε μία ψεύτικη, από δημιουργία video game.

Για μία ακόμη φορά ο Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Γιάννης Λοβέρδος έχει συγκεντρώσει τα φώτα της προσοχής πάνω του, αλλά για τους λάθος λόγους. Βλέπετε, θέλησε να στείλει το μήνυμά του, αλληλεγγύης και επιβράβευσης στους ήρωες πυροσβέστες, αλλά η φωτογραφία που επέλεξε να ποστάρει συγκέντρωσε αρνητικά σχόλια.

4

Γιατί, αντί να βάλει μία πραγματική, από έναν Έλληνα πυροσβέστη που δίνουν και την ψυχή τους αυτές τις δύσκολες ώρες και παίζουν τη ζωή τους, επέλεξε μία εντυπωσιακή με φλόγες από πίσω, που είναι δημιουργία από video game. Αν προσέξει μάλιστα κάποιος θα διακρίνει και «αράχνες» με λογότυπο αποκλειστικότητας.

4

Όπως ήταν αναμενόμενο, πολλοί χρήστες του twitter κάνουν τα σχόλιά τους και παραθέτουν και το εξώφυλλο από την πραγματική φωτογραφία.

Την τελευταία φορά που μονοπώλησε την «κουβέντα» ο Γιάννης Λοβέρδος ήταν για την περίφημη τοποθέτησή του για τη συνεπιμέλεια: «Μπορεί σε ένα διαζύγιο να είναι πολύ σκληρό και να έχουν συγκρουστεί οι γονείς. Μπορεί να είσαι ένας κακός σύζυγος, αλλά μπορεί να είσαι καλός γονιός. Υπάρχει διαφορά μεταξύ του ενός και του άλλου.

Μπορεί εγώ να χώρισα με τη γυναίκα μου και να έχω πάθος εναντίον της αλλά αυτό δε σημαίνει ότι είμαι κακός πατέρας. Όπως αντίστροφα, μια γυναίκα την οποία ο άνδρας της την απατά, την έδερνε, την κακοποιούσε και έχει μίσος εναντίον του πρώην άνδρα της, όμως παρόλα αυτά έχει το παιδί το δικαίωμα να μεγαλώνει και με τους δύο γονείς».

Μία τοποθέτηση που είχε γνωρίσει τη γενική κατακραυγή.