Το eFootball (η νέα μορφή του PES) θα κυκλοφορήσει με περιεχόμενο…demo

Παύλος Παπαπαύλου
Το eFootball (η νέα μορφή του PES) θα κυκλοφορήσει με περιεχόμενο…demo
Η Konami θα το δώσει στους παίκτες με ελάχιστες ομάδες την πρώτη ημέρα κυκλοφορίας.

Η Konami επιβεβαίωσε πως το περιεχόμενο που θα δοθεί στο λανσάρισμα του eFootball, της νέας δωρεάν μορφής του PES, θα είναι τόσο λίγο που οριακά το παιχνίδι θα μπορεί να χαρακτηριστεί και demo. Συγκεκριμένα, η ιαπωνική εταιρεία απάντησε σε σχετικό ερώτημα στο Twitter και τόνισε πως θέλει σε πρώτη φάση να δώσει στους παίκτες ένα μικρό δείγμα γραφής με λίγες ομάδες και modes.

Περισσότερες και πιο συγκεκριμένες πληροφορίες θα υπάρξουν στο επόμενο χρονικό διάστημα και λίγο πριν την κυκλοφορία του τίτλου σε PC, PS4, PS5, Xbox One και Xbox Series X/S.

Αυτά που ξέρουμε στην παρούσα φάση είναι πως στην κυκλοφορία του, το eFootball θα έχει ελάχιστες ομάδες, όπως η Μπαρτσελόνα, η Γιουβέντους, η Μπάγερν Μονάχου και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και θα είναι δυνατόν να παίξει κανείς με παίκτες σε κονσόλες ίδιας εταιρείας (δηλαδή κάτοχοι PS4 με κατόχους PS5 και αντίστοιχα για τα Xbox One και Xbox Series X/S).

Σε τοπικό επίπεδο (offline) θα επιτρέπονται οι αγώνες ενάντια σε ομάδες που ελέγχονται από την CPU, ενώ στην πορεία των επόμενων εβδομάδων θα προστίθεται περιεχόμενο που θα είναι είτε δωρεάν είτε επί πληρωμή. Μέσα στο φθινόπωρο θα προστεθεί η δυνατότητα για cross-play μεταξύ κονσολών και υπολογιστή, καθώς και το team-building mode και οι online λίγκες.

eFootball Timetable

Το χειμώνα θα προστεθεί η υποστήριξη για mobile controller, full cross-play matchmaking ανάμεσα σε όλες τις πλατφόρμες καθώς και τουρνουά eSports. Ακόμη δεν έχουμε μάθει τα κόστη του έξτρα περιεχομένου, όπως πχ. του Master League. Όσο οι παίκτες παίζουν θα μπορούν να κερδίζουν αντικείμενα και ποδοσφαιριστές στο Match Pass, ενώ θα υπάρχουν και loot boxes για το MyClub.

Τέλος, επιβεβαιώθηκε πως η επιλογή του edit mode θα δοθεί και μέσω option files σε όλες τις εκδόσεις πέραν των Xbox, μέσω μελλοντικού update.