Ο άνδρας που βρέθηκε σε βαρέλι στην Κρήτη, μπορεί να αυτοκτόνησε

Ο άνδρας που βρέθηκε σε βαρέλι στην Κρήτη, μπορεί να αυτοκτόνησε
Κανένα σενάριο δεν αποκλείουν οι Αρχές στην Κρήτη σχετικά με το πτώμα που εντοπίστηκε μέσα σε βαρέλι - Ο Ρεθυμνιώτης αγνοούμενος με τις περίεργες θρησκευτικές πεποιθήσεις.

Συνεχίζεται η έρευνα της Αστυνομίας στην Κρήτη προκειμένου να διαλευκάνει την υπόθεση με το πτώμα που εντοπίστηκε μέσα σε βαρέλι στον Πλατανιανό ποταμό, ανατολικά του Ρεθύμνου, κατά τη διάρκεια εκτέλεσης εργασιών αποψίλωσης.

Οι αστυνομικοί εξετάζουν όλα τα σενάρια, ακόμα και αυτό της αυτοκτονίας. Πληροφορίες αναφέρουν ότι το τελευταίο διάστημα τα στοιχεία ενισχύουν το σενάριο ο νεκρός να έβαλε από μόνος του τέλος στη ζωή του. Οι αστυνομικοί υποψιάζονται ότι η σορός που βρέθηκε μέσα στο βαρέλι μπορεί να ανήκει σε γνωστό εξαφανισθέντα Ρεθυμνιώτη, και αν αυτό αποδειχτεί τότε η αυτοχειρία είναι το επικρατέστερο σενάριο.

Σύμφωνα με το neakriti.gr εάν ταυτοποιηθεί η σορός με τον εξαφανισθέντα Ρεθυμνιώτη, τότε αυτομάτως έρχονται στο προσκήνιο και άλλα στοιχεία γύρω από την υπόθεση και τις λεπτομέρειες της αυτοχειρίας. Κάποιες ιδιαίτερες θρησκευτικές πεποιθήσεις και κοσμολογικές αντιλήψεις του αγνοουμένου, ίσως ρίξουν φως στα κίνητρά του να δώσει τέρμα στη ζωή του μέσα σε βαρέλι και να επιφέρει έναν βασανιστικό θάνατο, αλλά χωρίς να στάξει ούτε μια σταγόνα αίμα.

Το μόνο που μένει τώρα είναι να αποδειχθεί η ταυτότητα μέσω του DNA ότι πρόκειται για τον συγκεκριμένο άνδρα. Οι Αρχές αναμένεται να καλέσουν συγγενείς του αγνοούμενου προκειμένου να δώσουν δείγμα αίματος. Ακόμη μια άλλη έρευνα που σίγουρα λαμβάνει χώρα αφορά στις οδοντιατρικές εργασίες που εντοπίζονται στην οδοντοστοιχία του νεκρού, καθώς αυτή βρέθηκε πλήρης με μόνο ένα δόντι να λείπει.

Πηγή: Reader.gr