Καταγγελία για ξενοδόχο: «Μας πέταξε έξω όταν έμαθε οτι ο φίλος μου έχει κορονοϊό»

Καταγγελία για ξενοδόχο: «Μας πέταξε έξω όταν έμαθε οτι ο φίλος μου έχει κορονοϊό»
Απίστευτη καταγγελία για συμπεριφορά ξενοδόχου σε θετικό κρούσμα κορονοϊού αλλά και για ταλαιπωρία στο Κέντρο Υγείας στη Χαλκιδική.

Σε μία απίστευτη καταγγελία προχώρησε Ελληνίδα του εξωτερικού που είχε έρθει για διακοπές στην Ελλάδα. Η ίδια κατήγγειλε πως ξενοδόχος στη Βόρεια Ελλάδα τους πέταξε έξω από το ξενοδοχείο μόλις έμαθε πως ο φίλος της είναι θετικός στον κορονοϊό ενώ στη συνέχεια περίμεναν 19 ώρες έξω από το κέντρο Υγείας στη Χαλκιδική.

Όπως καταγγέλλει δεν ακολουθήθηκε κανένα πρωτόκολλο με τον ξενοδόχο να τους φορτώνει στην καρότσα ενός αγροτικού και να τους μεταφέρει έξω από το κέντρο Υγείας όπου χρειάστηκε να περιμένουν 19 ώρες!

Χαρακτηριστικά είπε στο OPEN: «Λόγω της αναχώρησης του φίλου μου τη Δευτέρα 26/7 πήγαμε σε ένα μικροβιολογικό εργαστήριο όπου διαγνώστηκε θετικός. Έκανα και εγώ τεστ, στο οποίο βγήκα αρνητική. Μας είπαν να επιστρέψουμε στο ξενοδοχείο και να περιμένουμε οδηγίες, όπως και κάναμε. Πήραμε στο μικροβιολιογικό και μου είπαν ότι επειδή είναι Κυριακή κανείς δεν θα μας πάρει, να περιμένουμε μέχρι τη Δευτέρα. Είπαμε στο ξενοδοχείο ότι ο φίλος μου νοσεί και μας ζήτησε να αποχωρήσουμε. "Παιδιά πηγαίντε στο δωμάτιο, μαζέψτε τη βαλίτσα σας και φύγετε τώρα" μας είπε» είπε.

«Μίλησα με την Πολιτική Προστασία και μας είπε ότι δεν κάνει να φύγουμε από το δωμάτιο και πρέπει να περιμένουμε το ΕΚΑΒ να μας πάει σε ξενοδοχείο καραντίνας. Ο ξενοδόχος μας είπε ότι θέλει να επικοινωνήσει εκείνος με την Πολιτική Προστασία. Αντ’ αυτού μίλησε με έναν φίλο του εκεί. Μας φόρτωσε κυριολεκτικά στην καρότσα αγροτικού οχήματος και μας εγκατέλειψε μπροστά στο Κέντρο Υγείας στη Χαλκιδική και εξαφανίστηκε.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του ΕΟΔΥ όλες του οι ενέργειες ήταν παράνομες. Έχουν υποχρέωση, σύμφωνα με τα πρωτόκολλα, να απομονώνουν τους ενοίκους τους μέχρι να πάνε σε ξενοδοχείο καραντίνας. Ήμασταν 19 ώρες έξω από το Κέντρο Υγείας. Μου κλέψανε τα τελευταία μου χρήματα. Ευτυχώς ήταν μια καλή γιατρός που μετά από 10 ώρες μας παρήγγειλε φαγητό και νερό. Ήταν εφιάλτης. Πήγαμε στην Αστυνομία. Μας είπαν ότι έχουν ένα τροχαίο και ότι έχουν να κάνουν κάτι πιο σοβαρό και δεν έχουν χρόνο να ασχοληθούν μαζί μας» συμπλήρωσε.

Πηγή: Reader.gr